Gyerekurulógus, aki a letapadt fitymát nem felrántja hanem krémet ad rá?
szia mi kaptunk rá Dermovate krémet kezdett használni,de aztán ahogy húzkodtuk neki felrepedt a bőre és most szüneteltetnünk kell.
Szteroidos krém melyet vényre adnak és 10 napig szabad kenni 10 nap szünet.Háziorvosnál érdeklődj.
Még vmi héfőn voltunk sebészeten 19 hós fiammal a heréje miatt és ott megnézték a kukacát és leoltottak hogy 3 éves koráig felesleges bármit csinálni....Szóval egyik ezt mondja-másik meg azt.
A 16 hónapos kisfiammal pont egy hete voltunk ugyanezzel a problémával gyerekurológusnál. Dr. Pirot László, Szent János kórház.
Kaptunk rá krémet, 1 hete használjuk és már látom a javulást, szépen kezd tágulni a bőr.Kisfiam éppen hogy csak pisilni tudott, ahogy próbáltuk hátrahúzni neki, semmit nem ment, sőt még a bőr is összeszűkült a kukaca tetején. ajánlom ezt az orvost, a környezetemben több gyereknek megoldotta a problémáját műtét nélkül, én nagyon bízom benne.Nagyon rendes és kedves volt, féltem hogy mivel fiatal a kisfiam el fog küldeni, de szó sem volt erről.
Szia!
Mi 2 hete voltunk a Heim Pálba délelőtt,az orvos nevét nem tudom(ha megtalálom a nevét beírom),nagyon rendes orvos,nem is kínozta meg a gyereket.
Utolsó vagyok,megtaláltam:
Dr.Merksz Miklósnak hívják
igaz kicsit "habókos" orvos,mert a 2 éves fiam elkezdte nézegetni a kosárban a játékokat,erre az orvos kivette belőle a rubik kockát,és elkezdte tanítani neki,hogyan kell kirakni:):):),jót mosolyogtunk az asszisztenssel,de nem kezdte el húzogatni a kukiját,hanem megnézte,és felírt egy tuti krémet.
Csak ajánlani tudom őt!
A tesó 3,5 éves volt,amikor a felnőtt urológus orvosunk a szondaszerűséggel megcsinálta neki,azóta eltelt 3 év semmi baj nem volt vele,csak ellenőriznünk kell,hogy rendesen tisztítsa-e!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!