Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet hogy a kisfiam azért...

Lehet hogy a kisfiam azért produkál lázt a bölcsiben, mert ott történik valami?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel telefonáltak a bölcsiből hogy 38 fokos láza van. Azonnal mentünk az orvoshoz, nem talált nála smemit. Mire hazaértünk, kb egy óra telt el, még csak hőemelkedése sem volt. Azóta se semmi. Lehet hogy lelki oka volt? Látszólag nincs baja a bölcsivel, mosolyogva megy reggel, nem sír, nem ellenkezik. A védőnénik szerint nem történik vele semmi (de ezt nem tartom mérvadónak, mert lehet ami nekik semmi, az a fiamnak rosszul esik). Arra gondolok hogy esetleg egy csoport társa "terrorizálja". Volt valakinek hasonló?
2011. febr. 2. 21:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
SAjnos én a mai napig olyan vagyok,hogy ha lelki gondjaim vannak,egyből belázasodok,nem tehetek róla,ezért szerintem ne zárd ki a lelki okokat sem:)
2011. febr. 3. 08:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Valószínű,hogy kapott a bölcsiben kúpot,mire az orvoshoz értetek az hatott.

Múlt hét hétfőn mi is így jártunk,szerdán már tüszős mandula gyulladása volt:(.

A láz mindig valaminek a jele.

2011. febr. 3. 16:13
 13/15 anonim ***** válasza:

A bölcsiben nem kaphatott kúpot, hiszen nekik TILOS bármit is adni a gyereknek.

És olyan láz meg nincs, ami magától elmúlik egy óra alatt, miközben a gyerek addig se pihent, hanem orvosnál volt!

2011. febr. 3. 16:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok

nálunk adnak kúpot,amíg oda nem ér a szülő(vinnünk is kell be lázcsillapítót),

decemberben a fiamnak tüdőgyulladása volt,40 fokos lázzal,felhívtam az ügyeletet,azt mondta az orvos,hogy csillapítsam a lázat,várjak fél órát,és csak utána vigyem be a gyereket megvizsgáltatni,amikor odaértünk,megmérték és már nem volt csak hőemelkedése.

Ha megfelelő mg-os kúpot használsz,le kell mennie!

2011. febr. 4. 19:16
 15/15 A kérdező kommentje:
Épp ez az érdekes, hogy nálunk szabad adni kúpot, és a múltkor adtak is neki, és egy papírt is amivel az orvoshoz mentünk. De most se kúp (és most elvileg magasabb volt mint a múltkor) se papír. Ezért fura.
2011. febr. 5. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!