Lehet hogy a kisfiam azért produkál lázt a bölcsiben, mert ott történik valami?
Szerintem ennél valószinűbb, hogy NEM volt láza...
Legközelebb te is mérd meg még ott, a bölcsiben!
A láznak az a funkciója, hogy elpusztítsa a vírusokat. Lehetett egy kisebb vírusfertőzése is. Nálunk is volt ilyen és itthon van a gyerek és nem terrorizálta senki.
De egyébként például én képes vagyok belázasodni, ha valami rosszat eszek. Például, spagettit ettem ismerősnél és nagyon finom volt, de elkezdte ecsetelni, hogy az oviból hozta (mert oviban dolgozott) és tett otthon még rá ketchupot, már akkor rosszul lettem és mire hazaértem tíz perc múlva, hánytam és belázasodtam. Úgyhogy lehet lelki oka is, de ha mosolyogva, tiltakozás nélkül megy nem hiszem hogy csoporttársai bántanák.
Az egyik ismerősőm mesélte viszont, hogy oviban csinálták ezt rendszeresen az óvónők, hogy telefonáltak anyukának, hogy ilyen-olyan baja van a gyereknek, ők is rohantak. Aztán egyszer nagymama vette fel a telefont, mondta oldják meg, és azóta semmi baja nincs a gyereknek. Úgyhogy én is inkább ezt tartanám valószínűnek, hogy felhívtak.
Nézd azért ha nem hívnak fel túl gyakran, látszólag minden indok nélkül, akkor ezt azért kizárhatod. Nem orvosok, nem tudják ők sem eldönteni. Bár nyilván nem könnyű, telefon, aztán menni a gyerekért. De én azt mondom, inkább százszor feleslegesen, mint egyszer ne menj időben.
Néha én is szégyellem az orvosnál, hogy csip-csup ügyekkel megyek. De eddig háromszor volt tényleg komolyan beteg a gyerekem és sajnos egyszer sem fordultam időben orvoshoz, mert egyébként nem tűnt súlyosnak a dolog és azt hittem kézben tartom a dolgokat. Bár a doki rendes volt még ő vigasztalt, hogy a fiamnál rosszabb állapotban lévő gyereket is kezeltek már. És szinte dícsértek, hogy viszonylag időben mentünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!