Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyed kérdés? Jár így nekem...

Gyed kérdés? Jár így nekem Gyed? Mennyi lenne kb?

Figyelt kérdés
Kisfiam 2011. júliusában tölti a 3. életévét.Szeretnénk még egy babát, de tudnunk kéne , hogy mennyi Gyedet kapnék.Munkaviszonyom van, most fizetés nélküli szabin vagyok.Utána kivenném a szabimat majd kb. 3 hónap táppénzen lennék.
2011. febr. 1. 08:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Újra járni fog a tgyás is, majd a gyed, a kicsi két éves koráig.

Az összege a szabadság alatt kapott jövedelem, meg a betegszabadság alatt kapott 70%-os jövedelem alapján lesz megállapítva.

2011. febr. 1. 08:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2011. febr. 1. 08:45
 3/5 A kérdező kommentje:
És akkor is jár majd, ha nem lesz meg a 180 nap?
2011. febr. 1. 09:15
 4/5 anonim ***** válasza:

A gyedhez nem 180 nap kell, hanem 365, ez neked megvan.

180 is kell, igazad van, de bérezett napból, és az csak annyit befolyásol, hogy ha nem lesz, akkor a tgyásnak is lesz maximuma, annyi mint a gyednek. De ha nincs 180 bérezett nap, az a jogosultságot nem érinti:)

Mivel van jövedelmed, így a ténylegeset fogják figyelembe venni (szabi+betegszabi)

2011. febr. 1. 09:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2011. febr. 1. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!