A gyerekek örökölhetik a humorérzéket?
Figyelt kérdés
Sokak szerint elég érdekes humorom van, én jól elvagyok vele. Értem és szeretem a klasszikus angol humort, szeretem az ilyen filmeket, a stand up comedy-t is nagyon. Olyan jó lenne, ha a kisfiamnak is jó lenne a humora, nálunk a családban ha összejövünk mindig csak úgy repkednek a poénok. Ezt örökölheti, vagy inkább majd ráragad?2009. febr. 5. 19:39
1/2 anonim válasza:
Mindketto szerintem. Marmint orokolni tudod mindent lehet, es az az erdekes, hogy teljesen belehet valamit orolkolni. De ha amugy is ilyen vidam csalad vagytok, akkor pedig ra is ragadhat, attol fuggetlenul, hogy pl. az apukaja annyira nem poenos ember, es o az apaja stilusat orokli. De toled "raszokik" a poenokra.
De jo nektek!!!
2/2 anonim válasza:
Én élő példa vagyok arra,hogy IGEN örökölhető a humorérzék.Apám mindig nagyon vicces ember volt,ma is az,ha szomorú,akkor is csak poénkodik.Én is ugyanezt e képességet örököltem tőle,ráadásul a kislányom is,aki most 3 éves.Teljesen ugyanazokat a dolgokat tartjuk viccesnek,ugyanazon nevetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!