Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miert nem akar kakalni a bilibe?

Miert nem akar kakalni a bilibe?

Figyelt kérdés
kislanyom 2 eves mult, pisil a bilibe kb 1 hete, ugy, hogy mondja is, azelott csak ha kerdeztuk. nincs eroltetve a dolog. itthon bugyival van, ha elmegyunk kap pelenkat. viszont ha kakilni kell, keri a bilit, de visszatartja, nem engedi bele(sem a wc-be), igy csak akkor kakal ha kint vagyunk es van rajta pelenka, akkor is csak egy keveset, mert zavarja pelusban, visszatartja. itthon is probaltam pelust adni ra, csak ne tartsa vissza, menjen ki, de nem akarja...igy sokkal kevesebbet kakal es kemenyebbeket. volt mas is igy?
2011. jan. 27. 15:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Sajnos ismerős, amit leírtál.

A fiam szobatiszta volt, viszont a kakiláshoz pelenkát kért. Aztán volt kb 2 hónap, hogy már a pelenkába sem akart kakilni, egyszerűen visszatartotta, aminek fizikai tünetei is voltak. Aztán nagyon nehezen sikerült visszaszoknia a pelenkára, mi már annak is örültünk, ha abba kakil. Aztán hosszú hosszú idő után jutottunk el oda, hogy sikerült vécébe kakilnia.

Én Laevolcot szirupot adtam neki minden nap kúraszerűen. Ez nem hashajtó, csak lazítja a székletet.

2011. jan. 27. 15:34
 2/4 anonim ***** válasza:
A kaki dolog sokkal nehezebb ügy a pisinél. A fiamnak 2-3 hónap kellett ahhoz, hogy wcbe kakiljon, ne a gatyájába:( 22 hósan pisilt már bilibe, de a kaki csak állva a gatyeszba, mert én pelust vissza nem adtam. Szintèn visszatartotta, heti kétszer kakilt keményeket:( laveolac szirupot adtam két napig, amitől megpuhult, ès valami soda folytán belekakilt a bilibe. Azóta okés. Ehhez viszont muszáj vot megnyugodnia, hogy a kaki jó helyre kerül. Kitaláltam egy kaka-mesét, hogy mennyire szeretne az óriási kakatóban uszni a többiekkel, stb...jó, vidàm helyre kerül, elköszönünk tőle....ha a gatyeszba ment, akkor is közösen kidobtuk a wcbe, integettünk neki jó uszást kivánva....:) mesélj, beszélj róla! Menni fog!
2011. jan. 27. 15:55
 3/4 anonim ***** válasza:
utolsó,tetszik ez a "kakató"
2011. jan. 27. 16:56
 4/4 anonim ***** válasza:
És be is vált a kakitavas story:) óriási gégecsőrengetegen úszik a kakató felé, egyszsrcsak potty:))) és eléri a hatalmas kakatavat, ahol kedvére uszkálhat a barátaival:) tudom, hogy nem guszta egy mese, de még táblán le is rajzoltuk közösen:) segitett feldolgozni a testének egy részének elvesztését:)
2011. jan. 27. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!