Miért nem akar a bilibe kakálni a 16hónapos kislányom, ha már pisilt bele?
Jaj, Istenem!!! Hát azért, mert még ÉRETLEN hozzá!
Nem érti, mit akarsz, valószínűleg a pisi is véletlen produktum a bilibe.
Hagyd már azt a szegény gyereket.
(Miért olyan sok az ilyen, ehhez hasonló kérdés???)
Pici még.
Jövőre térj vissza a témára.
Kicsi meg szerintem is. Nem hinnem, hogy o tisztaban van azzal, hogy miert is jo dolog, vagy egyaltalan jo dolog-e az, hogy o bilibe pisil.
Van egy 16 honapos fiam, tudom, hogy a fiuk mashogy fejlodnek, de ha o bilibe pisilne az teljes mertekben csak azert lenne mert en ugy akarom, max en orulnek neki, o biztosan nem.
A masik fiam 2 es fel eves, vele sem probalkoztam meg tavaly nyaron bilizessel, telen sem, tudta, hogy van bilink, mondogattam neki, hogy mire valo, de nem ultettem ra ugy, hogy o meg nem erezte at a lenyeget.
2 honapja meg esti pucerkodasnal siman beszaladt teljesen egyedul, egy szo nelkul a furdoszobaba, elovette a bilit, rault, belepisilt es hatalmas boldogsaggal kialtozott, nagyon buszke volt magara, utana szabalyosan kiontotte es engedett vizet a bilibe, hogy kimossa. Nem is tudom honnan szedte a mozdulatsort.
A lenyeg az, hogy szinte egyik hetrol a masikra leallhattunk a napkozbeni pelenkazasrol, alvashoz meg kell, de a fiam teljesen spontan, onszantabol kezdett bilizni es tenyleg nagyon-nagyon buszke magara, minden egyes kakit, pisit vilagga kurtol, hogy o milyen ugyes.
Szoval latom rajta, hogy o mar erti, tudatosan csinalja es latom a kisebbik gyereken, hogy o max azert pisilne bilibe, mert en rarakom es eppen kell neki, hat odamegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!