Már kezdek depis lenni, bölcsi kezdés? Lent. Mellettem lenne még a helye.
Szia!
Akkor szokik be nehezen egy gyerek, ha az anya nehezen engedi el!!!
Próbálj ezen elgondolkodni, mert így magadnak, s főleg a gyereknek is megnehezíted a dolgát!
Úgy bírom beadni 1,5 évesen, hogy kell a pénz fizetni a lakáshitelt. Mi is két hét múlva kezdjük, én nem aggódom, jó helyen lesz ott. Sok új játék, gyerekek, kedves gondozónénik. Szerintem nálunk nem lesz gond a beszoktatással, pedig nekünk is nagyon korán kell menni.
Én nem gondolom, hogy egyedül az én társaságom és közelségem felelne meg a kisfiamnak. Sosem gondoltam így, mindig sokat volt nagyszülőkkel, nagybácsikkal, nem fél az idegenektől.
tudod mi a bajod? hogy másokat megszolsz hogy bölcsibe adják másfél évesen és most rettegsz hogy téged is megszolnak. gondolom mindenkinek meséled hogy TE csak is azért adod be mert muszáj..... és te jó anyuka vagy de hát muszáj. ló kakit muszáj, ha az az elved hogy otthon legyél vele akkor maradj otthon, és húzzátok össze a cipzárt a pénztárcátokon.
én külföldön élek és a nyugati országok egyik legbarátságosabb országában lakom ahol 1 ahogy írom egy évig van "gyes" majd semmi. más országokban 3 hónap az anyavédelmi idö és utánna akár hova viheted a gyerekedet. és érdekes hogy ezek a gyerekek is felönek és semmi bajuk nem lesz, söt okos értelmes gyerekek lesznek.
talán ne ítálj el másokat azért mert dolgozni akarnak, fogadj el más nézöpontot is.
én egész életemben dolgoztam, és élveztem is. most itthon ülök a kis csemetémmel, és gagyogok egész nap vele. én is unom ezt és mikor pl 1 hétig volt segítségem és lányomat otthagytam anyukámra pár órát, akkor sem lett töle semmi baja. és ha ez nem anya hanem egy gyerekfelügyelö akkor sem lenne töle semmi baja.
de minden gyerek más és minden gyereket másképp nevelnek.
ha úgy viszed be a gyereket a bölcsibe, hogy de sz@r lesz neked itt gyermekem, akkor a gyereked nagyon fogja utálni. még akkor is ha azt mondod de anyának muszáj. azt kell mondani a gyereknek hogy a bölcsi szuper hely és ez neki csak jót tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!