Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bölcsöde kezdés előtt tényleg...

Bölcsöde kezdés előtt tényleg kijön családlátogatásra a gondozónő a gyerkőchöz, hogy picit "megismerkedjenek"?

Figyelt kérdés

Szept-ben kezdi 21 hós kisfiam a bölcsit, első baba, szóval teljesen tájékozatlan vok a témában.Erről egy internetes oldalon olvastam.

A bölcsiből szóltak már,hogy felvették,de szülői értekezlet még nem volt.

2011. jún. 17. 22:10
 1/6 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
Nekünk a bölcsis gondozónő nem jött, de az oviból igen, akkor amikor kiscsoportosak lettek a lányok.
2011. jún. 17. 22:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen van a bölcsődében családlátogatás. Általában beszoktatás előtt vagy alatt.
2011. jún. 17. 22:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen hozzánk is jött a gondozonő a beszoktatás elött.De nekünk volt megbeszélés ott összeismerkedtünk.Mikor ment a lányom elötte egy héttel jött ki.
2011. jún. 17. 22:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Hozzán kijött mind a két gondozónő, beszoktatás előtti héten. Alvás időben jöttek, így a fiammal nem találkoztak. Szerintem hasznos volt, mert így nyugodt körülmények között tudtunk beszélgetni a fiamról (milyen a napirendje, mik a szokásai, miket szeret, hogyan lehet megnyugtatni stb.), + én is megismertem őket.
2011. jún. 18. 05:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk is volt tavaly,a beszoktatás előtt 1 hónappal jött el hozzánk a 2 gondozó néni.

A szülői értekezleten el fognak mondani mindent:)

2011. jún. 18. 15:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszi a válaszokat!
2011. jún. 18. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!