Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bölcsöde lassan 2évesen?

Edus83 kérdése:

Bölcsöde lassan 2évesen?

Figyelt kérdés
Érzem lányomnak már kevés vagyok itthon,és vágyik gyerek társaságra,de még cicizik,hogy lenne könnyebb ha még itthon le szoktatnám,vagy ott lassan lehet el hagyná?Nehéz nagyon nem tudom,hogy oldjam meg?
2011. szept. 14. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg otthagyni, hátha. A beszoktatásnál elmondják a részleteket.
2011. szept. 14. 19:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk elmondták nyáron, hogy mire bölcsibe kerülnek a gyerekek, szoktassuk le a ciciről, mert nagyon zavarja a többieket, ha nem akar valaki elaludni, mert az anyuka cicijét követeli.

Azt is mondták, hogy sokan azt gondolják, hogy berakják a gyereket a bölcsibe és akkor hopp elfelejtik az anyatejet, ez nagy tévhit. Meséltek érdekes dolgokat ezzel kapcsolatban...

Az én fiam is megy bölcsibe 2 hét múlva, ő már 1 hete elhagyta teljesen, szerintem így a legjobb. Ne terhelem még ezzel is a gondozókat, van így is gondjuk elég.

2011. szept. 14. 19:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Keresztfiam simán jár bölcsibe hogy még este szopizik, de mondjuk őt elhozzák ebéd után!
2011. szept. 14. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
ismerek kislányt aki 3 éves múlt már majd 1 éve jár bölcsibe/oviba és még szopizik este.
2011. szept. 14. 21:29
 5/5 A kérdező kommentje:
NAGYON CICI FÜGGŐ:(!!!Csak úgy hajlandó elaludni is:(,meg próbálom le szoktatni de biztos nagyon nehéz lesz,hogy legalább a nappali cicizést hadjuk el.Jövőhéten megyek bölcsibe és mindennek utána kérdezek.Mindenkinek köszönöm.
2011. szept. 15. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!