Miért nem sétál szépen mellettem?
14 hós kisfiam...már 5 hónapja jár nem hajlandó az utcán mellettem jönni vagy megfogni a kezem.Ha elindulok az egyik irányba ő elindul az ellenkezőbe. Egyáltalán nem hallgat rám...sem itthon sem az utcán.
Korai még ezt elvárnom tőle?Persze nem azt várom hogy mindig a kezemet fogja..csak néha jól esne ha látnám hogy egy kicsit ragaszkodik... :)
Felfedez. Tök normális a viselkedése.
Ha célirányosan kell mennetek, ültesd babakocsiba, vagy triciklire (azt jobban elviselik, amikor már tudnak járni).
Egyébként gyerekfüggő. Az egyik ilyen, a másik olyan típus.
Teljesen normális a fiad.
Még 1 év múlva sem igazi elvárás, hogy melletted sétáljon.
Ő most felfedez, nem ér rá a te kezedet fogni.
Ha siettek valahova, tedd babakocsiba, amúgy szánd rá mindig a sétákra a plusz fél-1 órát, amíg ő kóborol. Pl egy közért nem fél óra lesz babakocsi nélkül, hanem másfél.
Ez teljesen normális.
Na én pont ezek miatt szinte rettegek utcára menni a már 2,5 éves fiammal.
Ha még csak a kezemet nem fogná meg, de a járdán sem lehet fent tartani, olyan kis ön fejű.
Attól meg a falra birok mászni, amikor meg áll egy pillanatra és elindul vissza (haza) felé.
Próbálkozunk persze.
Most jutottunk el oda, hogy egyre normálisabban lehet vele közlekedni.Már inkább jön a járdán, ha szólok hogy jön az autó megfogja a kezem.
De még mindig van hogy rá jön az 5perc, és akkor nem bírni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!