Szerintetek mitől volt rosszul? (hányás)

Rota vírus járvány van....Nem kaphatta el kedden a rendelőben amikor az oltást kapta?
Hányással,lázzal kezdődik,és a hasmenés később jön elő....
Vidd el szerintem.
Jobbulást kívánok!

Az én kétévesem is háromszor hányt éjszaka, s délelőtt 9-ig háromszor volt híg széklete. A héten kezdtük a bölcsis beszoktatást. Felhívtam a doktornéninek, majd a bölcsődét. Itthon maradtunk. Pedig ránézésre kicsattan az egészségtől (egyébként ő is most gyógyult ki a náthából).
Délelőtt csak almát evett, volt is széklet megint, hiába hasfogó az alma. Ebédre rengeteget evett, most alszik, várom mi lesz délután.
Nekünk annyit mondott a gyerekorvos (nem is kérte, hogy menjünk be a rendelőbe), hogy diétázzunk, tejet ne kapjon. Ha nem rosszabbodik a helyzet, hétfőn valószínűleg mehetünk bölcsibe (mármint ha nem fog már hányni és a hasa se megy).
Csakhogy azóta kezd felkúszni a hőmérséklete. Még nem lázas, csak érzem, hogy melegebb mindene, mint szokott.

Nekem a két gyereknek most volt,és másképp zajlott.
Az egyik 3x hányt,lázas volt 1x,majd utána vígan elvolt.Volt étvágya,játszott,ugrált,szaladgált,viszont 5 napon keresztül napi 1x hígabb széklete volt.
A másik rögtön hasmenéssel indított,láza,étvágya nem volt,naponta 1x hányogatott,és szintén 5 napig tartott,Na őt viszont megviselte,gyenge volt,pedig ő a nagyobb...
Kívánom,hogy ne legyen gond,figyelgesd...jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!