2 évesen dackorszak?
Alig bírok a pár hete még jól nevelt, kedves, aranyos Fiammal. Nyafog, ha valamit nem kap meg, hisztis lett, olyanokat csinál, amikről eddig tudta, hogy nem szabad. És hiába tiltom, csak azért is megteszi.
Más is van így? Mit lehet tenni?

Én is ugyanígy vagyok, pedig a lányom csak másfél éves.
Eddig olyan gyerek volt, akit minden szülő kívánna magának.
És egyszer csak nyafog, nyüszög, földhöz vágja magát... én meg kiborulok, pedig a 10 hetes pocaklakó miatt kímélnem kellene magam. Na de így... Remélem hamar elmúlik!

elmúlik, ha következetesen áll hozzá az ember. a hisztinek nem engedni, ha lehet , elterelni a figyelmet. de semmi durvaság, kiabálás. csak tudja, hogy meddig mehet el, és bizonyos dolgoknak mindig ugyanaz a következménye. pl. ha nem közlekedik rendesen a motorral az utcán, akkor legközelebb (vagy akár azonnal) babakocsi stbstb. nálunkaz emlmúlt 2 hónap volt nagyon idegtépő és necces, most már jobb a helyzet,remélem nem esünk vissza.
25 hónapos a kislányom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!