Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A bölcsödei beíratásnál a...

Adri baba kérdése:

A bölcsödei beíratásnál a papírhoz kell csatolnom egy papírt a munkáltatótól hogy dolgozni megyek. Nekem nincs olyan helyem ahol vissza várnak hanem azért akarom bölcsibe adni hogy elmennjek dolgozni valahova. Annélkül nem veszik fel a gyereket?

Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 10:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Várólistára veszik amikor jelentkezel a bölcsibe és majd csak a beíratáshoz ( ami a tényleges bölcsikezdéskor van) kell a munkáltatói igazolás. A próbaidő alatt is kötelességük igazolást adni, hiszen az munkaviszonyt jelent (kivéve, ha feketén dolgoztatnak)
2011. jan. 19. 16:28
 12/13 A kérdező kommentje:

Utolsó Válaszoló,köszönöm szépen,végre valaki megértette a kérdésemet!

Márciusig van a beiratás és májusban bírálják el a kérelmet,akkor elég vinnem ha felvették szeptembertől?

2011. jan. 19. 17:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen elég szeptemberben vinni az igazolást. Több bölcsi is van, ahol a munkanélkülieknek adnak 2-3 hónap türelmi időt, hogy munkát találjon, ezt a vezető nőnél érdeklődd meg, hogy ott mi a szokás. Az elején tényleg sokat lesz beteg, mi a 3. hónapnál járunk, de újabban én is elkapom tőle folyton, és én se tudok dolgozni menni tőle, vagy betegen járok be. Ha új helyen kezdesz, akkor mindenképp keress valami olcsó megoldást, akire betegen ott tudod hagyni, nehogy emiatt ne kapd meg a melót.
2011. jan. 19. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!