Anyukák! Óvodai beíratásnál figyeltek arra, hogy ki az óvónéni? Mi a véleményetek egy óvóbácsiról?
Óvónő vagyok... Igen,megnézem, kihez íratom a gyerekmet. Nem mindegy, hogy milyen habitusú az óvónéni, szereti-e a gyerekket vagy csupán a szülők felé jópofizik...
Óvóbácsihoz szívesen íratnm a gyerekemet, igen. A mai gyerekek annyira keveset vannak az apukájukkal, a legtöbb előtt szinte nincs is férfi példa.. Egy jó óvóbácsi igenis csak jól jöhet egy kicsinek :)
Nekem is van ferfi kollegam (bolcsiben), imadjak a gyerekek, hasonfekve legozik veluk, eloszor nekem is nagyon furcsa volt, mikor csatlakozott hozzank, de nagyon megszerettuk. En siman adnam olyan csoportba a gyerekem, ahol van ferfi, ahogy a noi modellt ugy a feri modellt is lathatjak.
Az ovoneni szemelyisegerol, haaaat... Azt tobbnyire mar csak akkor tudod, meg, ha mar ott van a gyerek egy ideje. A szomszedasszony velemenye szubjektiv, akit o utal, lehet, te imadni fogsz.
szerintem nincs ezzel semmi baj, sőt! nálunk egy rokon kislány járt olyan csoportba ahol volt egy óvóbácsi, és imádták a gyerekek, tök jó fej volt
szerintem nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!