Most mitévő legyek?!
Kisfiam a héten betöltötte a 3évet:) Csak hogy lejárt ugye a GYes és vissza mennék én dolgozni mehetnék is de nem veszik fel se oviba mert nincs hely meg is kaptam az elutasító levelet!Hiába töltötte be a 3évet de ugye évközben nem veszik fel hiába körzetes óvoda!Bölcsibe szintén nem veszik fel mert oda túl koros!Nagyszülők még dolgoznak nem tudom rájuk hagyni míg mi dolgozunk!
Ilyen helyzetben mi a teendő?

Szia!
A májusi beiratkozásnál kellett volna beiratnod az oviba, akkor mivel körzetes óvoda, nem mondhatták volna, hogy nincs hely. Szerintem, ha nagyon sürgős, akkor vigyél egy csomagot az oviba a vezetőnőnek, vagy ha nem annyira sürgős, akkor járd végig a hivatalos utat... (jegyző)

Szia!
Jegyző, polgármester....
Nekem októberben töltötte a lány a 3-at, szeptemberben írattam be. Semmi gond nem volt. Sőt, a nagylánnyal került egy csoportba. Pedig én nem megyek dolgozni, nem mehetek...sajnos veszélyeztetett terhes vagyok. Mégsem mondják, hogy nem vihetem!
Remélem sikerül elintézned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!