2 éves gyermeked kivel fürdik?
- egyedül
- apával
- veled (anyával)
- tesóval
Ha fiú a gyermeked és együtt fürödtök, "nem zavar/zavarja", hogy látja a nunid és a cicid? :-)
egyedül, kislány.
De szokott az unokatesójaival, két fiú. Sőt apával is fürdött már. Előszőr fura volt, hogy apának milyen van, de most már természetes. Egy pár évig még gondolom egyikőjüket sem zavarja.
én fürödtem vele, de nem éreztem jól magam, zavart a dolog, pedig akkor még szoptattam, úgyhogy látta egyébként is a cicim, de mégis,így ezt hagyjuk.
A tesóval fürdik, aki 4 éves fiú és ő is 2 éves fiú.
A lányom (2,5 éves) kizárólag az apjával hajlandó fürdeni! Minden fürdésnél megjegyzi, hogy apának van "kuka-kuka" (kuki), neki meg anyának nuni és ennyi!
Nem zavarja őket, néha én is fürdök vele, engem sem zavar. Ha úgy látom, hogy már zavarja, akkor már nem fürdenek együtt!
Én vallom, hogy mindkét nemet látnia kell meztelenül is, különben később lehetnek gondok-pl ha menni kell oviba, és látják egy mást pisilni...
Két lányom van, a nagy a nagykádban fürdik egyedül, a kicsi a kiskádban egyedül- még nem merem összetenni őket. De volt, hogy én fürödtem a naggyal, volt, hogy apa. Ha fura is neki, furcsa az első 1-2 alkalommal, piszkálni akarta apa fütyijét, érdekelte, de amint látja, megnéhzeti, el van neki magyarázva, hogy mi az, már nem lesz érdekes, nem fog foglalkozni vele.
Szóval csak nyugodtan fürödjön ellenkező nemüvel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!