1 hét alatt bölcsibe szoktatás, jártatok így? Hogy viselte a gyerkőc, hogy történt?

Szia! Én is GYED-en vagyok még, de már két hete elkezdtük a beszoktatást, nálunk megengedték,hogy járjunk. Az első héten még ott voltam vele, második héten már otthagytam, de nagyon jól viselte a lánykám,egyáltalán nem sírt, jól elvolt. Ha egy heted van rá, nem lehet tudni,kevés lesz vagy elég, gyereke válogatja,hogy viseli a bölcsit. Anyukám mesélte a mi gyerekkorunkban nem volt ilyen, már első nap ott hagyott egész napra, ez volt a beszoktatás.
Viszont nem muszáj neked beszoktatni, viheti nagymama is,azt ajánlják,hogy ugyanaz az ember szoktassa be végig.

Az én fiam is már az első pillanatban beszokott. Utána teljesen feleslegesen ücsörögtem az öltöző kisszékén még egy hónapig...
Szerintem ha talpraesett a srácod, akkor egy hét még sok is. Ha pedig érzelmileg még nem szakadt el, akkor kevés lesz. Bár a nagymamák sokat segíthetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!