Hogyan tovább, kislányom szol hogy kakálni kell, de nem hajlandó sem a bilire, sem a wcre ráülni?
Figyelt kérdés
hogyan folytassuk.2011. jan. 11. 13:19
1/4 anonim válasza:
Ne erőltesd, úgy csak rosszabb lesz. Nála ez az első lépés a szobatisztaság felé, nem szabad elijeszteni, majd továbblép magától. Lehet, hogy gáznak fogod tartani, de én úgy építettem ki benne a bizalmat a WC iránt, hogy nyitva hagytam az ajtót, amikor pisilni mentem, és látta, hogy ez egyáltalán nem rossz dolog.
Még valami: Ugye van WC szűkítőd és kissámlid? Fontos, hogy biztonságban érezze magát, ne lógjon bele a feneke és leérjen a lába.
És még egy tipp: Mi a WC-re menést úgy neveztük, hogy megetetjük a klotyómanót:)
2/4 anonim válasza:
Probáld meg,hogyleülsz te is mellé,beszélsz hozzá,drukkolj,hogy milyen ügyes meg ilyenek.Nekünk bevált,igaz a kcsi látta a nővérétől és eggyütt trónoltak,de a nagynál ezt csináltam:))
3/4 Nigra válasza:
Ha elég meleg van a lakásban hagyd pelus nélkül is szaladgálni, hogy szokja a "pelustalan" fenekét :)
4/4 anonim válasza:
Utolsónak!
Hatalmas ötlet, nagyon tetszik:) Csak jól szerelkezz fel felmosóronggyal és Domestossal! De komolyan jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!