Gáz vagyok? De nem tudok mit csinálni.

Mért lenne baj ha mesét nézel? :O :D
De ezzel a hasmenéses nyavalyával vigyázz! Nagyon durva, főleg terhesen. :S Mi most lábaltunk ki belőle, az egész család benne volt a 17 hós kisfiam is és 2 napig hánytunk meg ment a hasunk egyfolytában, már ki volt cserepesedve a szánk úgy ki voltunk száradva:S Szerintem jobb lenne elmenni orvoshoz még időben és megkérdezni mit vehetsz be rá most hogy terhes vagy meg a kislánynak is írass fel valamit mert ha ez ugyan az a vírus ami nálunk is volt akkor ő is el fogja kapni sajnos :S Azért mondom, hogy még most menj mert később még rosszabbul leszel, nagyon le tud gyengíteni ez a betegség, én alig bírtam felkelni is olyan gyenge voltam :S

Dehogy! Mi mást csinálnátok?
Nálunk mindig a kisvakond ment ilyen szituban, a fiam imádta.
Jobbulást és kitartást!

Szia, jobbulást neked!
Voltam ugyanígy, átérzem teljesen! Pokoli érzés, amikor olyan rosszul vagy, hogy nincs erőd még a gyerekeddel sem foglalkozni. Ráadásul egyedül otthon. Kitartás, tudom, hogy nagyon nehéz, de elmúlik nemsokára. A hányásos-hasmenéses vírus max. 2 nap! Én sem tudtam mást tenni :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!