Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Beszokatnátok a gyereketeket...

Beszokatnátok a gyereketeket egy olyan bölcsibe, ahol a gondozónénik ordítoznak a gyerekekkel?

Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 23:32
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
64%
Feltétlen! Minden vágyam, és gondolom a gyereknek is!!
2011. jan. 10. 23:34
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak miután megismerkedtem ezekkel az "ordítós" gondozónénikkel. Szóbeszédeknek én nem szoktam felülni, és szeretek saját szememmel meggyőződni arról, kiknek adom át megőrzésre a gyermekemet.
2011. jan. 10. 23:36
 3/24 anonim ***** válasza:
69%
Jájj...
2011. jan. 10. 23:36
 4/24 A kérdező kommentje:
Ma kezdtük a beszoktatást. A saját fülemmel hallottam és a saját szememmel láttam.
2011. jan. 10. 23:38
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
És miért ordítoztak? És mit? És mindegyik? Vagy csak elkiáltották magukat, hogy "ebéd, mindenki üljön asztalhoz?" Mert ezt pld. nem tartom ordítozásnak.
2011. jan. 10. 23:39
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom a másodikhoz. Azért, mert valaki valamikor hallott valamit, még nem szabad általánosítani. Menj be, nézelődj, kérdezősködj a szülőktől. Azért ez az "ordítozós gondozónénik" elég vad megfogalmazás. Én is pedagógus vagyok és lehet, hogy már engem is hallott valaki emelt hangon rászólni egy gyerekre. De attól még imádom a gyerekeket, ez a pálya az életcélom, szeretnek is a gyerekek.
2011. jan. 10. 23:41
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy rászólnak a gyerekekre, még nem jelent ordítozást. Valahogy muszáj fegyelmet és rendet tartaniuk, a halk elmagyarázás nem mindig a jó megoldás, gondolom ezt te is tudod...

Egyébként ne ítélj első látásra és hallásra.

2011. jan. 10. 23:43
 8/24 A kérdező kommentje:

Ebéd közben "rászólt" az egyik kislányra, hogy ne vitatkozzon/verekedjen (nem láttam és nem hallottam, mi történt) a szomszéd kisfiúval. Az arca kb. két centire lehetett a kislány arcától. Eljött onnan, majd visszafordult, s hasonló hangerővel közölte, hogy nyugodtan megmondhatja az anyukájának is, hogy ordítozott vele. Ebből arra következtetek, hogy nem most fordult elő először. Mondanom sem kell, a kislány rögtön sírva fakadt.

A másik kirívó eset az volt, hogy a csoportban lévő egy roma kislányt lehülyézte, mert a kislány "a nevét sem tudja, azt sem tanították meg neki".

Egyébként ha a gyerekek nem tartják be a szabályokat, szintén emelt hangon közli velük, hogy most mi fog akkor történni.

2011. jan. 10. 23:45
 9/24 A kérdező kommentje:
Ez utóbbival nincs problémám. Én is tudom, hogy a szép szó nem mindig használ.
2011. jan. 10. 23:47
 10/24 anonim ***** válasza:
75%

1 alkalomból ne vonj le hosszutávú következtetéseket.

Lehet hogy tényleg csak fegyelmezet, vagy épp nagyon rossz napja volt....

2011. jan. 10. 23:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!