Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek ez önzőség?

Szerintetek ez önzőség?

Figyelt kérdés

A kislányom 2 éves. az elején nem nagyon volt el magában, illetve semennyire, de kb. 16 hós korára sikerült úgy kialakítani, hogy ha dolgom van, akkor elvan. Ált. délelőtt elmegyünk boltba , ha van, kisgyermeknek való fogllakozásra, majd otthon én főzök, ő meg elvan, ill. gyakran jönnek, szinte minden nap a barátnőm és akisfia, tehát nem is egyedül ténykedik, hanem velük (nagy konyha van, ott vagyunk mindannyian, de én nem nagyon veszek részt a játékban, max. ha mutat valamit, akkor arra mondok vmit, amit épp vár), közben főzök, teszek veszek. aztán amíg alszik, netezek (hozzáteszem, ez az egyetlen kikapcsolódáom). délután szoktam vele foglalkozni, monbdókáskönyvet nézünk, építünk, festünk. ez kb. másfél-két óra nettó naponta. amit konkrétan vele foglalkozok, na meg persze este a mese, mondóka.

nem vagyok önző, hogy délelőtt inkább házimunkázom, holott ezt megtehetném addig is, amíg alszik? néha nagyon furdal a lelkiismeret emiatt.

ha lehet, ne azt írjátok, hogy ugyan, én is ezt csinálom, hanem olyasmit, hogy nem, nem vagy önző mert.... vagy igen, önző vagy mert....

köszi!

2011. jan. 10. 12:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

bocs, de én nem szoktam pontozni, és nem tudom ki volt, aki pontozott. nem én, az biztos. amúgy ha csak sértegetni akartok, akkor minek válaszoltok? az nem kell. mindenki elmondhatja a véleményét, ez nem gond, de a bunkóskodásra nem vagyok kíváncsi. itt úgy tűnik, pont ti gondoljátok, hogy ti vagytok tökéletesek.

amúgy megkérnélek, "kedves" válaszoló, hogy a kislányomat ne keverd bele a dologba, mert ő egyrészt nem bamba, hanem nagyon okos kis csaj, másrészt meg semmi köze ehhez az egészhez. úgyhogy őt pláne ne sértegesd.

mégeygszer köszönöm a NORMÁLIS

2011. jan. 11. 13:06
 12/12 A kérdező kommentje:
...válaszokat.
2011. jan. 11. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!