Más, egy gyerekest is "piszkálnak" állandóan, hogy önzőség nem szülni 2. gyereket?
Én is hallottam a rádióban, hogy a gyereknek a legnagyobb ajándék a testvér. Nem tudom igaz lehet e, mert én olyan testvéreket ismerek, akik ölik egymást. És én egyke vagyok, soha nem éreztem hiányát a testvérnek. Mindenesetre nekünk két gyerekünk van, hogy aztán nekik jó lesz e, azt nem tudom.
Egyébként én az ideologizálást nem szeretem mögötte, amikor valaki elkezd magyarázni, egy gyerek, mert csak egyet lehet szeretni, egyet szültem, mert egyet lehet tisztességesen felnevelni...Ez a visszája, mint amikor valaki azt magyarázza, egy gyerek nem gyerek és az egykék ilyenek meg olyanok.
Nem kell megmagyarázni egyiket sem, mert annyi baj van az életben, minek még ebben is rugdosni egymást? Mert ez nem egyéb. A több gyerekes megjegyzést tesz az egy gyerekesre és viszont.
Szerintem annyit válalljatok, amennyit szeretnétek,nem kell beáni asorba csak azért , met ma ez trend(kis korkülönbég, hoyg eljátszanak egymással és 5-6 év otthonlét egyhuzamban, na meg így gyoran le van tudva brrr...)
Én csak 9 év múlva vállatam a másodiakt, mindig kérdezték, hohy mikor lesz... de őszintén: nem érdekelt.
Én is unom, hogy "Egy gyerek nem gyerek" és "Kell a tesó".
Már nem tudom hogy lereagálni zavaromban...
Idegesítő!
Nem mindegy nekik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!