3 év alatt mennyi szabi gyűlik össze?
szabadság nem jár végig....
a tgyás időszakára és a gyed első évére jár.
Szegényke, dobott anyu?
Vagy valaki rálépett a tyúkszemedre? Borzasztó dolog, de inkább menj haza, és otthon legyél ilyen nagyfiú.
Az ilyen mint te nem is férfi, csak egy kis ... hulladék:D
No, akkor döntsd el, hogy lányos apuka vagy, akit eldobott az asszony, vagy egyedül nevelsz egy gyereket. Vagy eltartasz 10 éve egy asszonyt.
Nem haragszunk, csak a fröcskölésedtől nehezen látom a képernyőt, ezért azt abbahagyhatnád, ha nem gond. De amúgy nyugodtan öntsd ki a szivedet, meghallgatunk.
Kérdésedre válaszolvA: 37/L, 3 kicsi gyerek, férjem békésen alszik, ahogy a gyerekek is. Nem dobtam el, megállnék a saját lábamon is, de a férjemmel jobb, mint egyedül. No meg hát szeretem is. Ő meg úgy gondolja, ahogy én: jobb, ha én nevelem itthon még a kicsiket (2 évesek lesznek), mint ha bölcsibe dugom és visszamegyek dolgozni. Ha visszamennék, még több pénzünk lenne (duplája), de igy is megvan a havi 5-600.000, amiből azért kijövünk öten. Meg hála az Orbán-kormánynak, januártól ugye még havi 200.000-et hozzánkvágnak (100-at a gyerekek után, 100-at a csökkentett adóval).
Szóval önállóan is meglennék a fizetésemből és nevelném a gyerekeket, ha szükség lenne rá, de nincs...
Szia!
Én 31 évesen szültem, és a szülés évében nem vettem ki egy nap szabit sem, tehát az is felgyűlt. Meg ugye a tgyás és gyed első évére. Így lett összesen 52 napom. A gyerkőc után végig apa kapta a 2 napokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!