Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 évesetek mit eszik ebédre?

2 évesetek mit eszik ebédre?

Figyelt kérdés
Válogat? Mit lehet kezdeni azzal, ha egyszer csak nem eszi meg amit eddig igen? Főtt kajákkal vagyunk bajban, eddig jó evő volt, nem tudom mi ütött belé:S
2011. jan. 5. 19:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az én lányomnak most egyszerre nő vagy 6 foga, így ennek is betudható, de alapból nem valami jó evő. A főtt ételekkel nagyon hadilábon állunk. Valamit még egyik nap szeret, másik nap már nem hajlandó megenni. Főleg engem az anyósom okoskodása idegesít, hogy jobban erőltessem. Semmivel nem lesz attól jobb. Éhen nem fog halni. mindig rág valamit, így nem esek kétségbe. Én is az oviban reménykedem. Anyukám szerint én dettó olyan voltam 4-5 éves koromig, mint a lányom, csak én nem jártam óvodába. Utána indult be nálam rendesen az evés. És ismered a mondást, étel mellett még nem halt éhen senki, szóval ne aggódj! :)
2011. jan. 6. 12:45
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok!Szívesen olvasok még tapasztalatokat!
2011. jan. 6. 13:32
 13/13 anonim ***** válasza:

ha van ismerős kisgyerekes ismerősötök látogassátok meg, vagy hívjátok meg, nagyon sokat ér ha azt látja, hogy a másik eszik.

a gyerekek egymástól jobban tanulnak.

ha nincs akkor ülj le és egyél nagyon jóízűen, hátha felkelti a figyelemét és kér abból, amit eszel.

2011. jan. 6. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!