Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 évesetek mit eszik ebédre?

2 évesetek mit eszik ebédre?

Figyelt kérdés
Válogat? Mit lehet kezdeni azzal, ha egyszer csak nem eszi meg amit eddig igen? Főtt kajákkal vagyunk bajban, eddig jó evő volt, nem tudom mi ütött belé:S
2011. jan. 5. 19:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
6%

Azt eszi, amit elé rakok. Megértette, hogy nincs más választása, ha nem akar éhen maradni délutánra.

Nem kell a gyereket elkényeztetni! Emberségre kell nevelni!

2011. jan. 5. 19:44
 2/13 anonim ***** válasza:
Azt eszi amit mi is.
2011. jan. 5. 19:51
 3/13 anonim ***** válasza:

Az én fiam is válogat, semmilyen főtt ételt nem eszik meg 1 éves kora óta (most töltjük a kettőt)

Jórészt pogácsán, kenyér féléken és gyümölcsön él.

Próbáltam erőszakos lenni, hogy nem kap mást, majd ha éhes lesz megeszi.....bla..bla..bla de én jártam rosszúl, mert ő inkább éhezett, rossz lett a közérzete, egész nap ment a hiszti, éjjel kb. 8-szór kelt fel és utána reggel ugyanúgy nem evett.

2011. jan. 5. 19:55
 4/13 anonim ***** válasza:
2 éves lányom sem eszik meg szinte semmit bundás kenyéren és joghurton kívül.Ha nem adok neki ezeket,akkor nem eszik egész nap semmit,csak a vízet és teát tömi magába.Az sem megoldás.Abban bízok,hogy majd az oviban,ha látja a többi gyerkőcöt,megjön a kedve más kajához is.
2011. jan. 5. 20:14
 5/13 A kérdező kommentje:
Az elkényeztetés honnan jött le neked? Emberségre nevelni? Biztos, hogy ehhez a kérdéshez akartál hozzászólni?
2011. jan. 5. 20:21
 6/13 anonim ***** válasza:

Ne is mondd! Eddig megevett mindent de mindent, most csak azt eszi meg amit ketchupba mártogathat, ill. Lekvárba!

Hasábburgonya virsli fasirt főtt hús, rántotta fánk gofri.

Babakocsiban ülve pizzás csiga, zsemle.

2011. jan. 5. 20:42
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem válogat, megeszik mindent. Nálunk volt egy olyan időszak amikor szinte csak joghurtot volt hajlandó enni, hát azt evett. Szerintem főzd neki amit szeret, majd elmúlik. Nálunk is elmúlt ez a mánia
2011. jan. 5. 21:57
 8/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Remélem,hogy neked lesz igazad,mert ha elkezdem erőltetni,annál inkább nem eszik. És másnap sem,pedig eddig nem volt gond. A gyereknevelésben egyet biztosan megtanul az ember és az a türelem. Arra most szükségem lesz,de úgy aggódom,hogy mindenhez hozzájut-e a szervezete:S Marad az együtt falatozás,csak megkóstolja amit mi eszünk még ha csak 1-2 kanállal is. Kb. 2-3 hete tart ez és nem tudom mi válthatta ki:S
2011. jan. 5. 22:28
 9/13 anonim ***** válasza:

Az én kislányom is két éves és nem tudnék kedvenc ételt momdani, mert ha ha vmit meg is eszik az kb 2 kanálnyi.

Tészták közül csak a sósat, a főzeléket meg sem próbálom, a leves nagyon ritkán.Talán a rántotta.De azt sem mindig.De azt sem mondanám hogy joghurtot enne,Én is az oviban bízom.

2011. jan. 5. 22:43
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
21.57-es vagyok. Nyugi egy gyerek szervezete tudja, hogy mire van szüksége. Nekem ezt dokinénink mondta, amikor ezt említettem neki. Ja, és volt nem eszem meg a húst időszakunk is, ami kb 1 hónap volt. Utána megint ette.
2011. jan. 5. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!