2 évesetek mit eszik ebédre?
Azt eszi, amit elé rakok. Megértette, hogy nincs más választása, ha nem akar éhen maradni délutánra.
Nem kell a gyereket elkényeztetni! Emberségre kell nevelni!
Az én fiam is válogat, semmilyen főtt ételt nem eszik meg 1 éves kora óta (most töltjük a kettőt)
Jórészt pogácsán, kenyér féléken és gyümölcsön él.
Próbáltam erőszakos lenni, hogy nem kap mást, majd ha éhes lesz megeszi.....bla..bla..bla de én jártam rosszúl, mert ő inkább éhezett, rossz lett a közérzete, egész nap ment a hiszti, éjjel kb. 8-szór kelt fel és utána reggel ugyanúgy nem evett.
Ne is mondd! Eddig megevett mindent de mindent, most csak azt eszi meg amit ketchupba mártogathat, ill. Lekvárba!
Hasábburgonya virsli fasirt főtt hús, rántotta fánk gofri.
Babakocsiban ülve pizzás csiga, zsemle.
Az én kislányom is két éves és nem tudnék kedvenc ételt momdani, mert ha ha vmit meg is eszik az kb 2 kanálnyi.
Tészták közül csak a sósat, a főzeléket meg sem próbálom, a leves nagyon ritkán.Talán a rántotta.De azt sem mindig.De azt sem mondanám hogy joghurtot enne,Én is az oviban bízom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!