3 napja kezdtük a bölcsit a 22 hós kilányommal, eddig két nap volt egy órát, amit végigsírt. Fog ez változni?
Idővel fog,bár megvisel ez az időszak mindkettőtőket,amig beszokik.Jól irta az előttem szóló,ne lássa rajtad a picid,hogy fáj neked is az elválás,mert annál rosszabb.
Az én kislányom is 22 hós,nagyon anyás és nem is tudnám sztem otthagyni a bölcsődébe,ő is nehezen vagy egyáltalán nem szokná meg.Sokszor van rá példa,hogy nagyszülőknél alig akar elmaradni,ha valamiért vigyáznak rá.Nem tervezem,hogy beadom bölcsibe,majd 3 éves korában megy oviba.Akkor is lesznek sztem majd gondok,a beszoktatásával.
A fiam szerencsére más tipus,ő szeptember óta ovis és simán ment a beszoktatás,soha egy sirás sem volt,úgyhogy szerencsés voltam én is,meg ő is.
Nem, soha nem volt még egy órát sem távol tőlünk. Nincsenek nagyszülők, barátokra meg nem szívesen bíztam volna :)
Nálunk a beszoktatáskor első nap lehetettem bent vele egy órát, második nap már egyedül kellett lennie. Soha nem mutattam neki hogy megszakad a szívem, inkább pozitív dolgokat meséltem a bölcsiről, hogy milyen jó, örömmel vittem mindig (pedig belül nagyon rossz volt), hogy ne lásson rajtam semmit.
Mégis amikor egy óra sírása után megjelente a bölcsiben nagyon rossz érzés fogott el, szar anyának gondoltam magam, mert szegény gyereket beadom, (pedig nincs más választásom). Egyébként ahogy meglátott, a sírást mintha elvágták volna nála, mikor hazaértünk aludt picit majd hozta a ruháját, hogy menjünk bölcsibe, mert jó volt.
Ki érti ezt??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!