Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves kislányom bárányhimlős...

2 éves kislányom bárányhimlős lett, az összes pötty ki fog hólyagosodni és fakadni, vagy van amelyik csak simán leszárad, és mennyi ideig jönnek ki újak is?

Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 17:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindenkinél változó a lefolyás.

Lányomnak egy sem fakadt ki, mind szépen leszáradt, még nem volt 2 éves, mikor előjött, mert kislányom volt 2 hónapos sem...

Egy hét sem volt, már mind száraz volt.

Este zuhanyozzon, ne fürödjön, hajat is moshat, ha kell, és csak a mentolos hintőporral kend napjában többször, és nekünk fenistil cseppeket írt fel a doki.

2011. jan. 4. 17:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia,köszönöm szépen a válaszod,igen,amiatt kérdeztem,mert az én kislányomon vannak olyanok,amik alapból nagyobbak meg dudorosabbak voltak,mikor előjöttek,ezek már elkezdtek kifakadni(2 napja bárányhimlős) ,de vannak kisebbek is,azok nem dudorosak,hát remélem akkor azok szépen leszáradnak
2011. jan. 4. 17:39
 3/3 anonim válasza:

Az én 3évesem épp most bárányhimlős. Nekünk 4-5 nap alatt jött ki az összes pötty, és folyamatosan száradnak le. Nekünk kamillás hintőport mondott az orvos (gondolom ez szárít a mentolos meg hűsít). Amikor nagyon viszketett neki én is adtam fenistil cseppet.

Most épp másfél hete beteg, lassan leszárad az összes seb.

2011. jan. 4. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!