Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen későn alszik el este a...

Milyen későn alszik el este a 1,5-2 éves gyermeketek?

Figyelt kérdés

Az enyém egy-két hete küzd az esti lefekvés ellen. Tegnap 23 órakor aludt el. Ez kissé extrém volt már, de amúgy sem alszik el egy ideje fél 10-10 óránál előbb.

Mit csináljak vele?

2011. jan. 3. 15:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Két éves az enyém is. Már fél éve küzdünk azzal, hogy 10 előtt egyáltalán nem alszik el.. Fél 11- 11 is van, mire álomba szenderül, persze sok cécó árán, és a végén erősen rá kell szólnom, hogy "utoljára mondom, hogy alvás"! Ekkor befészkelődik a paplanjába, és elalszik.
2011. jan. 3. 15:12
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém rendszeresen 23.00 után aludt el. Hiába feküdtünk le kilenckor vagy tízkor, nem aludt el hamarabb. Eljött az az idő mikor tudja hogy érdekesebb fent lenni és nem akar aludni. Nekem csak úgy oldódott meg, hogy 2,5 éves korától nem alszik napközben. 8-kor kel, és így 20-20.30 körül alszik el este. Előtte próbáltuk rengetegféleképpen, és több időpontban is, fürdést előbbre vagy későbbre tolva, de semmi nem használt. Ilyen típus. Én is éjszakai bagoly vagyok.
2011. jan. 3. 15:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Reggel viszont 8- fél 9-g alszik. Próbáltam már azt is, hogy 7 után nem hagyom aludni, de délután ugyanúgy későn alszik el akkor is.. Fél kettő, kettő körül.
2011. jan. 3. 15:13
 4/13 anonim ***** válasza:
59%
Fél 10-10 kor:) mivel délután 2-3 órát alszik a fiam, nem teszem le ennél korábban, mert felesleges. Gondolom a Te picid is szundit egy jókorát délután:) barátnőm 1,5 óra után, max 3- kor felkelti a kétévesét, mindig is ezt csinálta, hogy kilencre aludjon, mert neki kell a szabad este. Én ilyet nem teszek, engedem aludni. Én sem fekszem le kilenckor, ugyhogy viháncolunk, mesélünk, pancsolunk...elmegy az este. Most 27 hós.
2011. jan. 3. 15:15
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, reggel 8- fél kilencig alszik folyamatosan, ébredés nélkül.
2011. jan. 3. 15:17
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A bölcsi miatt a fiam 3/4 7-kor kel, hamarosan, ha dolgozok, akkor még korábban. Így kénytelen legkésőbb 9-kor aludni, mert reggelre ki kell pihennie magát. Minden nap alszik délben, de 3 körül kel.
2011. jan. 3. 15:17
 7/13 anonim ***** válasza:
57%
Hú, nekem sem lenne szívem felébreszteni a két évesemet a délutáni alvásból. Általában két órát alszik, kettőtől négyig. Akkor inkább ne legyen szabad esténk, és aludjon el 11-kor éjjel. :) Ha oviba megy, úgyis át kell szoknunk a korai kelés/korai fekvésre.. gondolom. (amúgy én is bagoly vagyok... első vagyok újra).
2011. jan. 3. 15:20
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én kislányom 20 hónapos, este 10- 10.30 körül alszik el, du. 1-től 4-ig alszik. Reggel 8 körül kel.
2011. jan. 3. 15:23
 9/13 anonim ***** válasza:
61%
Ne küzdj vele, ne csinálj vele semmit, hanem vidd ki a levegőre mindennap, mert amelyik gyerek kielégíti a mozgásigényét és levezeti a fölös energiáit, az elalszik este.
2011. jan. 3. 15:29
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Délelőtt és délután is minimum egy órát vagyunk kint, mégsincs alvás 2, illetve 11 előtt. :(
2011. jan. 3. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!