Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Sokat alszik/aludt ma babátok/...

Sokat alszik/aludt ma babátok/gyermeketek?

Figyelt kérdés
Kisfiam 28 hónapos. Du. max 1-1,5 órát szokott aludni. Most meg alszik már több mint 2 órája. De. odavoltunk de biciklivel, tehát nem is fáradt el. Bár már fél 12-kor beájult ebéd nélkül. Igaz, jön a foga is, nagyon nyűgi, lehet, hogy azért.
2011. júl. 8. 13:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Biztos kiszívta a nap az energiáját. Ne izgulj! Pláne, ha kicsit hűvösebb van a szobájában biztos jót alszik. Vagy lehet, hogy áttörte a foga az ínyét és végre nem fáj neki, hagyd, hadd aludjon addig, míg szeretne!

Amúgy az én két és fél éves kislányom mindig nagyon jókat alszik ebéd után. Pláne most pancsi is volt délben, úgy hogy remélem alszik vagy 3 órát! :)

2011. júl. 8. 13:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Az enyém ma kifejezetten korán kelt, fél hétkor. Most egy órája alszik, másfelet, max kétés felet szokott. De van, hogy háromnál is többet, nem lehet mindig megmagyarázni az okát.
2011. júl. 8. 13:54
 3/6 A kérdező kommentje:
2,5 órát aludt és evett is. Főztem neki tejbegrízt, azt nem kell rágni:-)
2011. júl. 8. 14:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Reggel fél 8 helyett fél 10 kor kelt, e úgy, hogy csengetett a postás...Kettőkor leraktam aludni, ésmint akit fejbevágtak.... :) És mi nem voltunk sehol ma még, a szőnyegen autózott, legózott, mesét nézett...
2011. júl. 8. 14:38
 5/6 anonim ***** válasza:
áááá, de hogy, 3 éves, nem is feküdt le ebéd után...
2011. júl. 8. 15:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Második te mázlista vagy!

Az én fiam fél 5-kor kel minden nap. Délután alszik másfél órát, majd pörög este fél 10-ig.

2011. júl. 8. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!