Anyukák! Mire van időtök a babátok, gyermeketek mellett?
Van időtök kézműveskedni? Gondolok itt hímzésre, festésre, dekoráció készítésre.
Ha van, miket szoktatok csinálni?
Szia! Magamról nem tudok mesélni, mert én még nem vagyok anyuka, de azt elmesélem, hogy amikor kicsik voltunk, szinte egyetlen boltban vett ruhánk sem volt, anyu imádott varrni és mindent ő varrt nekem is és a húgomnak is. Nagyon sokat mesélt nekünk, szinte nem is néztünk TV-t, csak ha kedvenc mese volt, vagy valami amit nagyon szerettünk, festett a falra mesefigurákat és nagyon sokat diavetítettünk, ezzel a régi sima diavetítővel :)
Szóval ő rengeteget foglalkozott velünk, de nem hiszem, hogy a varrás és kötés megterhelte, mert ez volt a hobbija. Amikor apa hazaért a munkából, akkor ő lekötötte a figyelmemet, mert labdáztunk, illetve ő félálomban gurította nekem a labdát és én meg csak ámultam :D
Lenne időm kézimunkára meg hasonlókra, amiket írtál, mert a kislányom nagyot alszik délután, akár 2,5-3 órát is. De sajnos nem tudok sem hímezni, kötni, varrni, festeni stb.
Dekorációt szoktam készíteni, az azért elég jól megy, sok sablonom is van.
Én ilyenkor vasalok, takarítgatok, internetezek, jó időben kinn a virágokat rendezem.
Szia :)
3 éves lányom van, fél éves fiam :)
A férjemnek hála mindenre van időm, amit szeretnék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!