Miben alszik lassan 2 éves gyermeketek?
Figyelt kérdés
A fiam óránként sírdogál 1-2 percet,aztán abbahagyja.Vékony hosszú ujjú pizsamában alszik,lehet,hogy melege van?!2011. máj. 24. 12:24
1/10 *Calli* válasza:
Izzad ha melege van! A mi fiunk is izzadt ezért már rövidujjúban alszik vagy rövidujjú body plusz az alsó!
2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom,miért sírdogál éjjel,mi lehet a gond...
2011. máj. 24. 12:30
3/10 anonim válasza:
persze vagy a foga.vagy álmodik.fiam is 2 éves,és volt egy olyan nyugtalan éjszakája,hogy na,másnap rövid ujjú badyt adtam rá és vékony pamut pizsinadrágot,sokkal jobban aludt.
4/10 anonim válasza:
Este pólóban és vékony hosszú nadrágban és vékony nyári takaróval takarom be ami 10percig tart. Napközben meg póló és rövid nadrág plusz a nyári takaróval takaróm be, ami már nincs rajta. Lehet,h fáj valamije, Kisfiamnak amikor a hasa fáj akkor sírdogál álmában, meg a hasa alá húzza a lábát.
5/10 anonim válasza:
éjjel rövid ujjú body+vékony hálózsák nappal szintén rú body és kap egy vékony nadrágot és zoknit.
6/10 anonim válasza:
Rövidujjú rövidnacis pizsiben alszik takaró nélkül.
Lehet, hogy melege van a gyerkőcödnek (nem mindegyik izzad ha melege van)
7/10 anonim válasza:
21 hónapos a fiam, rövid ujjú, rövid nacis pizsiben alszik, vékony takaróval. Vastagabb takaróval el sem tud aludni ilyen időben. Mielőtt lefekszem (éjfél körül), azért terítek még rá egy vékonyabb plédet is.
8/10 anonim válasza:
Rövid ujjú body és vékony pizsirugi (végig patentos elől). Vékony takaróval. Északi a szobája na most kellemes hűvös, de éjjel eléggé kihűl.
Amúgy is fagyos a szentem :) 2 éves kislány
9/10 anonim válasza:
rövid ujjú rövid lábú napozóban alszik
10/10 anonim válasza:
a fiam rózsaszín bodyban alszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!