Miért hónapban adják meg az anyukák a gyerek korát még 1 éves kor felett is?
Figyelt kérdés
Egy kutyákról szóló fórumban írta valaki, hogy a 35 hónapos gyerekének szeretne kutyát venni... Az három éves, minek kicentizni hónapra, pláne, ha nem is gyerekekről szóló helyen kerül szóba?
Amikor válaszoltam a kérdésre, hozzátéve, hogy én 334 hónapos vagyok, sértődés lett.. Ennyi erővel én is közölhetem így a koromat, nem?
2011. jan. 2. 19:49
11/13 anonim 

válasza:

2-2.5 éves korig nagyon eltérő még 1-1 hónap, én azért számolom, hogy 21 hónapos. Mert ha másfelet mondok, annál jóval fejlettebb a kisfiam, a 2 meg még korai. De másfél éves korában azt mondtam, hogy másfél éves. Szerintem a 35 hónapos kissé túlzás már.
12/13 anonim 

válasza:

A nagyfiamra már 3 hónapja azt mondom, hogy 4 éves, amikor megkérdezik, pedig csak 9-én lesz annyi :))))
A kicsit hónapokban számolom, ő 14 lesz.
2 éves kor után már nincs értelme szerintem sem, elég annyit mondani, hogy pl. nov-ben volt 2.
Hűűű, amúgy én meg már 360 hónapos + 10 napos vagyok :)))
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, így már nekem is érthetőbb a hónapokban számolás. Bár először a férjemet kérdeztem meg, aki már felnevelt egy gyereket, ő értetlenkedve annyit mondott, hogy egy éves korig hónapozott, utána már fél években számolt.
2011. jan. 4. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!