Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Középfülgyulladás rendbejött...

Középfülgyulladás rendbejött antibiotikumos kezelésre, vagy fel kellett szúrni a fülét?

Figyelt kérdés

Kisfiam 2 éves, ma voltunk vele az ügyeleten, és középfülgyulladást állapítottak meg nála, antibiotikumot kap, és nagyon félek, ha nem javul fel kell neki szúrni.

Köszi a válaszokat!

2011. jan. 1. 13:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Értem én, hogy szívni kell, de semmi nem jön.:-( Ennek ellenére szívom, de már 2 napja használjuk a gyógyszertári orrcseppet, most a Nasivint használjuk, de semmi hatása. Valaminek csak kéne jönnie ha tényleg lenne ott valami? 2-3 hete jött rengeteg trutyi, de most nem. Szerinted?
2011. jan. 1. 20:01
 12/19 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj el fül-orr-gégészhez!Az én fiamnak sem jött semmi az orrából,de mikor a doki proetz-kezelést csinált neki,megindult a trutyi!
2011. jan. 1. 22:10
 13/19 anonim ***** válasza:

megint én vagyok, az öcsikés:)ha ennyire nem jön akkor szerintem is menj el egy fül-orr gégészhez, de azért gondolom lehet hallani hogy van-e valami az orrában, le van-e tapadva vagy teljesen tiszta.Ha úgy érzékeled, hogy van benne,akkor csak kitartóan csöppents és szívjad, mert be kell indulnia.Nekünk is van olyan, hogy úgy le van tapadva,hogy idő kell míg fölszakad.És ha fölszakadt, kijött a váladék, akkor tuti rendbe jön a kisfiad.De tényleg jó ha beszélsz egy dokival,mert én csak a saját tapasztalatból tudok beszélni és csak azért írom ezeket, hogy ne engedd ha egyből neki akarnak esni a kisfiad fülének, mert más megoldás is van, legalábbis öcsémnek rendbe hozta ez a fülét.

Szorítok, hogy minden rendben legyen és mihamarabb meggyógyuljon a fiad:)

2011. jan. 1. 22:41
 14/19 anonim ***** válasza:
az én gyerekeimnek is sokszor volt fülgyulladása.lámpázni szoktam és kövi rózsa cseppet szoktam a fülükbe cseppenteni.nálunk mindig segitett
2011. jan. 1. 23:24
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyosak vagytok. Tegnap kezdtük el az antibiotikumot, eddig 3x kapta. Éjjel már rendesen aludt, nagyon jó a kedve, már nem fáj a füle. Az orrát néha hallom, néha nem szívni szívjuk, és cseppentünk, de nem jön semmi. Szerintetek ha még ott van a trutyi akkor is van olyan, hogy nem fáj a füle, vagy akkor azért fájna? Ilyen hamar lehet javulás úgy, hogy meg se indult az orra? Félre nem értsetek nagyon örülök, hogy nem fáj a füle, és láza sincs, csak nem igazán értem a dolgokat.
2011. jan. 2. 12:41
 16/19 anonim ***** válasza:
hát ha nagyon le lenne rakódva akkor tuti fájna a füle...szerintem.Lehet annyira nem volt vészes és az antibiotikum hamar rendbe tette, azért az elég erős cucc.De azért még figyelgesd és ha van valami szerintem vidd el egy dokihoz, hogy megnézze,mert ők azért csak jobban érteken hozzá.Ennyit tudok még mondani így látatlanban, de remélem most már nem lesz semmi gond:)én voltam az öcsikés...:)
2011. jan. 2. 19:55
 17/19 anonim ***** válasza:
Szia. Meggyógyult a kisfiad? A lányomnak is középfül gyulladása van és szinte NEM JÖN SEMMI AZ ORRÁBÓL! Agybajt kapok, mert nem értem,hogy miért? Mi volt veletek? Köszi a választ, bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam!
2011. jan. 14. 11:44
 18/19 A kérdező kommentje:
Szia! Szerencsére azóta se fájt a füle, de az orrát még mindig hallom. Néha kiszívom neki, és ennyi. Én se értem mi volt ez az egész, de örülök, ha ennyiből megúsztuk.
2011. jan. 15. 12:50
 19/19 anonim ***** válasza:
Köszi, hogy írtál. Még annyit kérdeznék, hogy az orrán veszi a kisfiad a levegőt? Mert a lányomnak annyira be van duzzadva az orrmandulája, hogy napközben csak a száján tudja venni, éjjel azonban gond nélkül normálisan lélegzik. És az a bajom, hogy nem tudom, hogy ez mikorra rendeződik.... Már mondták, hogy ki kéne venni az orrmanduláját. Örülök, hogy a kisfiad meggyógyult!
2011. jan. 17. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!