Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Középfülgyulladás rendbejött...

Középfülgyulladás rendbejött antibiotikumos kezelésre, vagy fel kellett szúrni a fülét?

Figyelt kérdés

Kisfiam 2 éves, ma voltunk vele az ügyeleten, és középfülgyulladást állapítottak meg nála, antibiotikumot kap, és nagyon félek, ha nem javul fel kell neki szúrni.

Köszi a válaszokat!

2011. jan. 1. 13:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
nekünk is volt mostanában fülgyulladás, mandulával együtt! antibiotikummal jól kezelhető a dolog, nekünk rendbe jött. Engem az nyugtatott meg mikor végre meguntam a gyerekorvost és elmentünk a fül-orr-gégészetre, ott sokkal alaposabbak és hozzáértőbbek! esetleg még az infralámpát lehet használni, ha nincs láza! jobbulást!
2011. jan. 1. 13:55
 2/19 A kérdező kommentje:

Szia! Sajna van hőemelkedés/láz, így nem nagyon tudom melegíteni a fülét. Ha nem javul mi is megyünk magándokihoz, de hétfőnél előbb úgyse tudunk. Remélem addig jobb lesz szegényemnek!

Köszi!

2011. jan. 1. 14:12
 3/19 A kérdező kommentje:
Ja, és az orrára használtál valamit? Mert úgy hallom mintha tele lenne, de alig jön valami ha szívjuk.
2011. jan. 1. 14:14
 4/19 anonim ***** válasza:
nem szörcsög, nem folyik az orra??öcsémet az mentette meg a fülszúrástól, hogy szüleim rendesen, alaposan porszívózták az orrát.Pedig csak pár hónapos volt.
2011. jan. 1. 14:15
 5/19 anonim ***** válasza:
orrspray, rinospray, meg sósvizes.....nekünk a fülorrgégész jó dolgokat mondott, előtte hetekig szinte nem is kezelték, olyan gyógyszereket kapott. szerintem nem gyakran szúrnak. A fiamnak pl begyűlt a fülzsír valszeg a gyulladás miatt azt kimosták, de nem volt nagy szám, nem fájt neki!
2011. jan. 1. 14:20
 6/19 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, akkor nagyon gyorsan kezdjetek el használni valami orrcseppet, és kezd el szívni az orrát!de ne csak felületesen szívd, hanem rendesen!Ha rendbe jön, akkor a füle is rendben lesz!
2011. jan. 1. 14:22
 7/19 anonim ***** válasza:
hupsz, 14:15ös voltam, csak közben írtak
2011. jan. 1. 14:23
 8/19 A kérdező kommentje:
Ok. A doktornő írt fel orrcseppet amit a gyógyszertárban kevernek ki, van benne antibiotikum is, de 2 hete lejárt a szavatossága. Tegnap beszéltem vele telefonom, azt mondta nyugodtan adhatom , nem baj, ha lejárt. Ma vettem Nasivint is. Melyik a jobb szerintetek, melyiket használjam inkább? Persze a sós oldaton kívül.
2011. jan. 1. 14:26
 9/19 anonim ***** válasza:
nekem azt mondták, hogy kétévesnek csak orrspray a jó, mert a csepp kifolyik. az tény, hogy az spayt szinte magának fújja az orrcsepp meg csepeg mindenhová és ordít! egyiket használd, a lényeg hogy feloldja a dolgokat!
2011. jan. 1. 14:37
 10/19 anonim ***** válasza:

én vagyok aki írta, hogy az öccsének is ilyen problémája volt.Na mikor voltunk a fül-orr gégésznél, aki ezt javasolta, engem is megvizsgált, mrt hallotta a hangomon, hogy meg vagyok fázva, és kiírt egy orrcseppet, amit úgy állítanak össze a receptje alapján, és nagyon jó volt!Az arcüreg gyulladástól mentett meg.Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha a doki kiírt valamit, azt bizti jó, szerintem használd, és szívd a babád orrát!Az öcsémnek olyan sokat szívták, hogy volt mikor bealudt már rajta.És minden negatív híresztelés ellenére nem lett semmi baja attól, hogy sokat szívták az orrát szüleim, csak éppen nem kellett felszúrni a fülét.

A 2 hónapos kisfiam is most jött ki a náthából, elég sokat szívtam az orrát, de szerencsére nem tudott neki letapadni a váladék, így nem lett semmi komoly baja!

jobbulást nektek!

2011. jan. 1. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!