Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan történt az elválás,...

Hogyan történt az elválás, hogyan változott a napirend amikor visszamentél dolgozni még nem óvodáskorúnál? Hány éves volt és ki vigyázott rá?

Figyelt kérdés
minden érdekelne,2011 szeptemberében megyek vissza,akkor lesz a lányom majdnem két és fél éves,egy rokon fog rá vigyázni napközben és be kell majd járnunk megyeszékhelyre,ami fél óra busszal,lehetséges hogy autó is lesz időnként,januártól az a tervem hogy hetente viszem és hozzászoktatom a rokonhoz és jó lenne ha sikerülne hogy ha másképp nem de nappalra már nem kéne pelus.félek az elválástól és a szervezéstől.amióta már biztos a visszatérésem a munkába ezen filózok mi hogy legyen,jelenleg nem tudom elképzelni hogy viseljük az elválást.kíváncsi lennék arra is hogy munkahelyen mennyire voltak megértőek ha pl napközben telefonáltatok mi van a picivel vagy túlóráztattak e vagy mi volt hja beteg lett és milyenek a hétvégék és szabadnapok?stb
2010. dec. 28. 21:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Kényszerűségből mentem vissza dolgozni, másfél éves volt a lányom. Ment a bölcsibe, tök jól el van, én sem aggódom magam halálra. Soha senki nem szólt rám még azért, mert telefonáltam, ha éppen nem bölcsiben volt, hanem pl. szünet volt és valaki vigyázott rá. Nálunk teljesen jól működik minden, igaz, kevésbé érdekel, hogy ki van e takarítva, vagy van-e főtt kaja a hűtőben. A gyerek az első, persze az egészséges határokon belül.
2010. dec. 28. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.