Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki mikor költözött külön...

Ki mikor költözött külön kisbabájától? Nem volt nehéz az "elválás"? Könnyű volt megszokni?

Figyelt kérdés
2009. febr. 26. 12:04
 1/6 anonim ***** válasza:
20%
Szia! Mi 2 hónapos korában költöztettük át a saját szobájába és nagyon szeret ott. Sokkal jobban alszik és több a látnivaló. Nem volt könnyű, én még éjszaka azóta is keresem pedig nem aludt velünk egy ágyban. 3 hónapos baba anyukája
2009. febr. 26. 12:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Megbeszéltük, ha már átalussza az éjszakákat legalább 1 hete, akkor átrakjuk a kiságyát a saját szobájába. Előtte a nagyágyunk mellett volt az ágya, praktikussági szempontból, hogy az éjszakai etetések miatt ne kelljen mászkálnom.

6 hetes kora óta alszik egész éjjel, de végül 9 hetes volt már, mire átraktuk, mert nem volt szívünk, hiába beszéltük meg előre. Most 11 hetes, de szerintem akkora füleim vannak, mint egy elefántnak, minden pisszenésre bekukkantok hozzá. Meg kell szokni, hogy külön alszik, nagyon nehéz :( Hiányzik innen mellőlünk :(

2009. febr. 26. 12:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia, nálunk 6 hós koráig nálunk volt a kiságya és abban aludt, 6 hós korától raktuk át és ugyanúgy átaludta az éjszakát, én nagyon hiányoltam párhétbe telt mire megszoktam hogy nem látom rögtön mikor felkelek
2009. febr. 26. 12:21
 4/6 anonim ***** válasza:
47%
Nálunk ez a különszobás dolog nem vált be.Én sokkal nyugodtabb vagyok ha ott alszik a közelemben,pedig már egy éves.Nem értem minek olyan hamar külön szobába rakni?Úgyis olyan hamar felnőnek és lesz majd idő amikor ők mondják :Anya menj ki a szobámból légyszi!Addig élvezzük az együttlétet amíg igényli és lehetőség van rá!Ezeket tapasztalatból írom.
2009. febr. 26. 12:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

6 hónapos volt a kislányom, mikor már átaludta az éjszakát, viszont ő is megébredt a mocorgásunkra és én is az övére. Reggel mikor a férjem ment dolgozni mindig felébredt ő is, így hát átraktuk.

Ő gond nélkül átszokott, jóízűt aludt, nekem kellett pár nap, míg elfogadom. A mai napig nyitva vannak az ajtók (2 éves) s ha nyikkan, már megyek.

De szerintem a mi kényelmünk is fontos (házasélet, tévézés, reggel gond nélkül felkelés). Őt meg nem zavarja.

Amikor beteg, mindig velünk alszik, hogy ellenőrizni tudjam a lázát, orrát, stb. Na akkor senki nem alszik, mi kék-zöldek vagyunk reggelre.

2009. febr. 26. 12:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Tudtam hogy le leszek szavazva,de ennek ellenére az igazat írtam.Amíg lehet az anyuka maradjon a babájávak szerintem ezt diktálják az anyai ösztönök is.Én is olvastam olyan könyvet amiben azt írják hogy rakjuk külön a gyereket (ha máshiva nen akkor a fürdőszobába)Szerencsére már kezdenek rájönni hogy ez butaság és a gyereknek az anyja mellett a helye.
2009. febr. 26. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!