Ki mikor költözött külön kisbabájától? Nem volt nehéz az "elválás"? Könnyű volt megszokni?
Megbeszéltük, ha már átalussza az éjszakákat legalább 1 hete, akkor átrakjuk a kiságyát a saját szobájába. Előtte a nagyágyunk mellett volt az ágya, praktikussági szempontból, hogy az éjszakai etetések miatt ne kelljen mászkálnom.
6 hetes kora óta alszik egész éjjel, de végül 9 hetes volt már, mire átraktuk, mert nem volt szívünk, hiába beszéltük meg előre. Most 11 hetes, de szerintem akkora füleim vannak, mint egy elefántnak, minden pisszenésre bekukkantok hozzá. Meg kell szokni, hogy külön alszik, nagyon nehéz :( Hiányzik innen mellőlünk :(
6 hónapos volt a kislányom, mikor már átaludta az éjszakát, viszont ő is megébredt a mocorgásunkra és én is az övére. Reggel mikor a férjem ment dolgozni mindig felébredt ő is, így hát átraktuk.
Ő gond nélkül átszokott, jóízűt aludt, nekem kellett pár nap, míg elfogadom. A mai napig nyitva vannak az ajtók (2 éves) s ha nyikkan, már megyek.
De szerintem a mi kényelmünk is fontos (házasélet, tévézés, reggel gond nélkül felkelés). Őt meg nem zavarja.
Amikor beteg, mindig velünk alszik, hogy ellenőrizni tudjam a lázát, orrát, stb. Na akkor senki nem alszik, mi kék-zöldek vagyunk reggelre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!