Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Most lesz januárban a kisfiam...

Most lesz januárban a kisfiam 2 éves és nem tudom mit vegyünk neki?

Figyelt kérdés
Valami jó és értelmes ajándékot szeretnénk csak már rengeteg mindene van és tanácstalan vagyok!
2010. dec. 28. 17:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi információból kicsit nehéz tanácsot adni.

De egy 2 évesnek azért már kezd kialakulni az érdeklődési köre, vannak kedvenc meséi, vannak játékok, amikkel jobban szeret játszani, érdemes ezen a vonalon elindulnod.

Bármiféle építő/konstrukciós játék jó, fejlesztő hatású és a legtöbb gyereket sokáig leköti, így pl. Duplo tökéletes választás lehet (Rengeteg féle fiús készlet van, autós, rendőrös, tűzoltós, vonatos, dínós, állatos, stb)

Favonat is nagyon jó, pl. a Tescos készletek nagyon jók, és aztán millió kiegészítővel bővíthetőek, nem is drágán.

Vannak már kisebbeknek kitalált fejlesztő-társas játékok, bár ez 2 évesen még necces de pl. egy Coloramara, vagy Pictolinora érdemes lehet már beruházni.

Nálunk a Jézuska egy Glow Doodle világítós rajztáblát hozott a 4 évesnek, de a kisebbik 15 hónapos is meg van érte veszve, szó szerint egymás kezéből tépik ki. Ez is lehet egy jó ajándék 2 évesnek :)

2010. dec. 28. 18:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én fiam is januárban lesz 2 éves.

Van már párféle wow típusú játéka, Karácsonyra ilyet kapott:

[link]

imádja, fejleszti, leköti, szerepjátszik vele.

Közel 50cm nagy a kukás autó, de vannak olcsóbb játékok is a wow-ok között.

2010. dec. 28. 18:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is most volt két éves a fiunk. Szülinapra, karácsonyra és a nemsokára jövő névnapra a következőket kapta/kapja:

Duplo farm és tűzoltóautó, alapkockák

Worko Szerelőasztal

Játszósátor

Füles labda

Tesco vasúti kiegészítők

Ragassz a csempére fürdetőjáték

Ezek voltak a legsikeresebbek.

Az alábbiakat egyelőre elraktam, s majd szép sorban előszedegetjük őket év közben.

Logo 1,2,3 társasjáték

Játszva ismerjük meg az évszakokat társasjáték

Tüske építőjáték

Pötyi játék

Sapientino Mesék

Goki Montessori

Dominó

Meg kapott mesekönyveket is a kedvenc sorozataiból:Marék Veronika_Kippkopp a hóban, Scolar sorozat_A vonatok. Azóta éjjel-nappal ezek mennek.

2010. dec. 28. 20:44
 4/9 anonim válasza:
100%
esetleg ha már sok játéka, tárgya van, akkor vigyétek el valahova, pl. a Tropicariumba, ha nem esik messze tőletek, vagy egyéb olyan élménydús helyre, amit télen is lehet látogatni
2010. dec. 28. 20:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kislányom van,aki szintén januárban lesz 2 éves,és ő is sok mindent kapott karácsonyra,de ami a legjobban leköti:Mickey egeres puzzle(30 db-os),naponta legalább 20x kirakja.Imádja!
2010. dec. 28. 22:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
utolsó:milyen ez a mickey egeres puzzle,tudnál linket írni?köszi!
2010. dec. 29. 00:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha sok játékot kapott karácsonyra én is inkább valami élménnyel gazdagítanám! Vigyétek el állatkertbe, vagy bábszínházba, vagy a tropikáriumba, ahogy előttem is irták. Nekem 3éves fiamnak a legnagyobb élmény, ha kimegyünk az állomásra és nézheti a vonatokat. És ha a városból busszal- esetleg csuklósbusszal jövünk haza!!!! Onnan már nem tudom fokozni az élményt!

Ennek ő sokkal jobban örül, mint egy X. játéknak vagy könyvnek, mert neki is van szerencsére sokmindene.

(Bár szigoruan leszabályozom a játék és egyéb ajándék mennyiséget karácsonyra névnapra, mert nem szeretem, ha elvan halmozva ezernyi dologgal. Inkább pénzt kérünk, és azon járunk angolra mert nagyon szereti, vagy megyünk fürdőbe, játszóházba, bábszínházba)

Boldog szülinapot egyébként a fiadnak!

2010. dec. 29. 10:03
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek!
2010. dec. 29. 13:16
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Rody ugráló lovat,vagy futóbiciklit,vagy playmobilt.A fiam ezeket imádja!
2010. dec. 29. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!