Ha a kisfiam januárban született, és két éves korában szeretném bölcsödébe adni, akkor mikortól mehet?
Figyelt kérdés
Mindig csak szeptemberben lehet beadni? Vagy évközben is?2010. aug. 6. 12:05
1/6 anonim válasza:
Akkor adod bölcsibe, amikor Te akarod. Nem hónapfüggő. Viszont biztos, hogy lesz helye? Ezt időben kell intézni.
2/6 anonim válasza:
A bölcsődék többsége folyamatos beszoktatást tart egész évben. Teát, ha te 2 évesen vinnéd a gyermekedet, akkor nyugodtan mehet januárban, viszont arra figyelni kell, hogy időben jelentkezz 2011 áprilisa körül, de még jobb, ha a kiszemelt bölcsődét felkeresed, milyen a várólista (egyáltalán van-), milyen feltételekkel mehetne (mostanában sok kritérium van).
3/6 anonim válasza:
Nekem azt mondták, hogy szinte esélytelen évközben beadni a gyereket a bölcsibe. Nagyon ritkán szokott lenni üresedés, szeptemberben pedig az összes helyet feltöltik. Az én fiam október végén lesz 2 éves, de sajnos muszáj lesz szeptembertől beadnom, hiába lehetnék még elvileg otthon két hónapot vele.
4/6 A kérdező kommentje:
Idén januárban született, van még időm:-) CSak jövő szeptemberben még nem szeretném beadni, de utána következő év szeptemberében már későinek tartom.
2010. aug. 6. 13:05
5/6 anonim válasza:
Tudod mi lesz még problémás? Az, hogy mi lesz a bölcsi után. Óvodába ugye csak akkor veszik fel a gyereket ha betöltötte a 3 éves kort, előbb semmiképp sem. Tehát az én fiam pl. vagy 2 évet jár bölcsibe és utána megy oviba vagy ha ne adj Isten lesz üresedés, akkor második évben évközben átiratom majd. Nagyon hülyén van megoldva ez a rendszer.
6/6 anonim válasza:
Az én kislányom is januártól lesz bölcsis.
Így iratom be, és kész.
Nálunk ebből nem csinálnak gondot.
A rendszer hibája miatt nem adom be másfél évesen, és nem maradok GYES-en következő szeptemberig (2,5 éves koráig), hogy éhen haljunk.
Szóval januárban beszoktatás, és kész.
Azt mondták, hogy nem gond nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!