Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más is érzett már így? 22...

Más is érzett már így? 22 hónapos a kisfiam, újra babáznék, de nem lehet az anyagiak miatt, majd 3-4 múlva talán. De olyan eleven kisfiam, hogy úgy érzem, hogy a pici háttérbe szorulna.

Figyelt kérdés
Tehát kétes érzéseim vannak.
2010. dec. 27. 14:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! 21 hónapos a lányom. Kétes érzéseim nekem is vannak, de valahogy túlsúlyban vannak azok amik azt mondják hogy nem akarom újra kezdeni, majd csak évek múltán, addig még annyi mindent meg szeretnénk csinálni, meg nem is kívánom most vissza a pici baba kort és a szülést sem.
2010. dec. 27. 14:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Dettó ugyanúgy érzek, mint Te. 19 hónapos a lányom.
2010. dec. 27. 14:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem 9 év van a kettő között, a kicsi pont 21 hós.

Amikor nagy volt ennyi, egyáltalán nem akartam másodikat, ez én kisfiam is eléggé eleven volt, sokat voltam egyedül...

Így most pont jó, de harmadikat azért nem szülnék:-))))

2010. dec. 27. 16:15
 4/4 anonim ***** válasza:

26honapos a kisfiam de viszont en mar regota vagyom egy masodikra,de most minden ugy beallt,a munkam a gyerek a bolibe is beszokott,alszik ejszaka..kezdjem elolrol..hat igen vegyes erzelmek.

de mikor latom a kisfiam hogyan puszilgatja a szomszed kislanyt rajovok kell egy teso..a parom szerint raer..ember 35 eves leszek januarban,,eleg rizikos utan a szulni nem..?

egy szo mint szaz,nem vagy egyedul az erzessel.

2010. dec. 29. 04:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!