Nem evett sokat a gyerekem?
Figyelt kérdés
Most este fél 10kor ivott 210ml babatejet,és most 11-kor szivta az üres cumisüveget,gondoltam csak kell neki,csináltam 90mlt,és azt is megitta.Nem sok ez neki?2010. dec. 26. 23:11
1/5 A kérdező kommentje:
És ezért a kérdésért ne nézzetek hülyének,csak általában a 210ml issza meg csak. 1.5 éves
2010. dec. 26. 23:12
2/5 anonim 

válasza:

ugyan, egyen csak annyit, amennyit akar, attól csak fejlődik.
később is a tejből, tojásból, húsból, zöldség-gyümölcsből nyugodtan degeszre eheti magát, csak a kenyérrel, tésztával, édességgel vigyázz.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy írtál :)
2010. dec. 26. 23:46
4/5 anonim 

válasza:

Igaz, a tejtől a világon semmi baja nem lesz, örülj, hogy a tied ilyen!
Az én fiamat kergetni kell, hogy egyen egy pár falatot (2 és fél éves)
5/5 anonim 

válasza:

Kislányom szintén 1,5 éves. Este vacsora után iszik kb. 3dl tejet (általában friss, forralt tehéntejet). Nem írtad, h. a tej előtt eszik-e vacsit, de biztosan, és még így sem sok az össz. 3 dl tej.
Nálunk is vannak időszakok,mikor nem issza meg mind,van, h. 2 perc alatt legurítja.
Szóval nem sok, ha jóllakott, nem fog többet inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!