Nem ártottam ezzel neki?
Figyelt kérdés
Tegnap a 3éves kislányomnak "elvitte" a jézuska a cumiját.Azóta az ujját szopja.Nem gond az ujjszopás?Kinek mi a tapasztalata?2010. dec. 25. 17:05
1/22 anonim 

válasza:

Bocs..nekem csak az furcs, hogy a jézuska visz, és nem hoz.
2/22 anonim 

válasza:

ezt a dolgot én sem a Jézuskához kötöttem volna. Ne haragudj, de ez nagyon buta ötlet volt...
3/22 anonim 

válasza:

Ha még a krampusz vitte volna el....Sokkal nagyobb baj az ujjszopás,mert nem tudja elvinni semmi,mert mindig kéznél van.Így 8 éves is fogja szopni,és elgörbíti az első fogait.Korlátozni kéne a használatát alváshoz.
4/22 A kérdező kommentje:
Természetesen a cumiért extra ajándékot kapott.És mondtuk neki azért viszi el mert ő már nagy és nincs rá szüksége.Akkor ezt most elszúrtam?
2010. dec. 25. 17:19
5/22 anonim 

válasza:

Szerintem igen.Valami kell a gyereknek...Látod, rögtön pótólta.
És ha vissza kapná?
Hidd el elfogja hagyni magától is.
6/22 anonim 

válasza:

Szerintem hozza vissza a Jézuska azt a cumit.:)
tegyétek a karácsonyfa alá, és mondjátok , hogy visszahozta neki. Kíváncsi lennék a kis arcára, amikor meglátja.:)
(második válaszoló)
7/22 anonim 

válasza:

az én közel 3éve fiamnak is tegnap vitte el a cumiját a Jézuska, azaz odaadtuk neki, hogy mostmár adja oda más gyerekeknek, akinkek kell még cumi, és ő meg ajándékot kapott helyette! miért lenne ez gáz?? Mi a baj ezzel??
Ő is kicsit nyűgösen aludt el nélküle, de 3napot kibírunk...
Mi a különbség, hogy a nyuszi, vagy Jézuska, vagy krampusz viszi el? Ugyanaz a végeredmény, CUMI nincs!
Egyáltalán nem szúrtad el, sztem megoldódik az ujjszopás is nemsokára.
8/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát.Apa visszacsempészte neki a fa alá.Nagyon örült neki.Majd leszokik róla később!
2010. dec. 25. 18:27
9/22 anonim 

válasza:

Majdnem megkönnyeztem, jól tettétek, hogy visszaadtátok neki:)
10/22 anonim 

válasza:

Jól tettérek, hogy visszakapta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!