Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ugye nem ártottam ezzel a...

Ugye nem ártottam ezzel a babámnak?

Figyelt kérdés
3 és fél hónapos a kislányom, akit szoptatok.Egy hete nagyon fáj a fogam. Délutánonként kénytelen voltam bevenni egy Rubophent, és este egyet, utolsó szoptatás után. (Az éjszakát átalussza) Én vagyok vele itthon, a férjem dolgozik, nem egyszerű eljutnom a fogorvoshoz. Az a gyógyszer amit délután veszek be árthat neki?
2011. jan. 10. 08:11
 1/4 anonim ***** válasza:

szerintem nem árt.

nem írja a betegtájékoztató?

2011. jan. 10. 08:22
 2/4 anonim válasza:
100%

Szerintem kérdezd meg a gyerekorvostól, akár telefonon is.

Másrészt: mikor én még szoptattam a babámat és fogorvoshoz kellett mennem, akkor telefonon megbeszéltem vele, mi a helyzet, és úgy kaptam időpontot, illetve mikor megérkeztem, soron kívül behívott. Gyökérkezelésre kellett mennem, többször is.

Senki sem háborgott, az orvos is rendes volt, és a fogfájás csak erősödni szokott, elmúlni nem fog.

Ha már van időpontod a dokinál, esetleg párod (anyukád, barátnőd, stb.) vehetne ki egy szabadnapot, hogy elkísérjen titeket, vagy addig otthon vigyázzon a kicsire, főleg ha tudsz egy étkezésre tejet lefejni.

Nem ijesztgetni akarlak, de ha a fogad begyullad, és a baktériumok átkerülnek az anyatejbe, többet árthatsz a babádnak, mint a fájdalomcsillapítóval. :(((

2011. jan. 10. 08:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nem ártottál vele. Én a babám orvosát hívtam fel, amikor lázas voltam és szoptattam, hogy mit vehetek be, ő a Rubophent javasolta. Mihamarabbi jobbulást Neked! Üdv, 1 éves kisfiú anyukája
2011. jan. 10. 08:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!Elmegyek orvoshoz még a héten, csak nem olyan egyszerű megoldani..
2011. jan. 10. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!