Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tudom, felfogás kérdése, de...

Tudom, felfogás kérdése, de mindannyiótoknak nehéz?

Figyelt kérdés

6 és 4 évesek a gyerekek. Mostanra úgy érzem, már feladat játszani velük. Nem nehéz esetek igazán, mégis mintha belefásultam volna kicsit. Ez normális ?

Eléggé igénylik, hogy velük foglalkozzunk, és csináljuk is, de mint említem, nekem ez már átment feladatba, mint élménybe. Most így érzem. És ti ?

2010. dec. 24. 18:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Fáradt vagy... Ilyenkor jól jönne egy nagyi és 1-2 hétre szünet neked.

Én is éreztem már igy, de ha távol voltam egy kicsit, az jót tett. Újra élveztem az anyaságot.

2010. dec. 24. 19:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Én nem játszom velük olyat amit én magam nem szeretek. Társasozni szeretek, 6 évessel simán lehet. Kirakózni is szeretek, képeskönyvet nézegetni is szeretek, így nem feladat.
2010. dec. 24. 20:12
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat !

Jól jönne kikapcsolódnom, igen elhiszem, csak nincs meg a lehetőség. Nincs a közelben nagyi és senki rokon. Tengerentúlon lakunk, a nagyik Mo-n.

Lehetőségem olyat játszani amit én akarok is nehéz. Mert a fiunkat mire rávesszük, már abba belefáradok. Ő olyat szeret amit Ő talál ki csak. Illetve rábeszélés után amit mi akarunk is, de így már nekem nem élmény.

Pontosabban élmény, vagyis csak eljátszom már, hogy az. Pedig imádom őket.

Próbálok erős lenni,kitartani. Elvégre más választásom nincs.

2010. dec. 24. 21:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Áááá, ne fogd fel így. Kezdj el rakni egy kirakót. Oda fognak menni bekapcsolódni. Kezdj el magadnak olvasgatni egy mondókás könyvet. Megintcsak odamennek, nézik, hallgatják. Ha babázni szeretsz öltöztess egy babát, biztos, hogy a kislány beszáll. Ne beszéld rá, ha látja milyen jó oda fog menni, meg amúgy is mert a kölkek kíváncsiak. :)
2010. dec. 24. 22:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem a 2 éves szórakoztatása is komoly feladat, alkat kérdése, hogy kinek meló ez, kinek szórakozás...
2010. dec. 25. 00:47
 6/7 anonim ***** válasza:

22:27 szerintem tök jót mondott.

amúgy nem tudod őket elvinni játszóházba, pár napig... ott lekötik magukat te pedig pihensz. vagy áthívni más gyerekeket és akkor ők eljátszanak magukban egymással.

de lehetsz egy kicsit önző is, pár napig hagyd őket egyedül játszani, azt is meg kell tanulniuk, te pedig pihenj amíg feltöltődsz egy kicsit.

2010. dec. 25. 09:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor azt csinálom, hogy kb két napig nem törekszem a "hasznos" jàtékra. Csak ugy elmegy a nap. Nem görcsölök.
2010. dec. 25. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!