Késő, vagy a "mai felfogás szerint" pont hogy túl korai, hogy babát szeretnék? 26 éves vagyok.
Figyelt kérdés
2008. ápr. 30. 17:01
1/12 anonim válasza:
Szia! Én szivem szerint 21-22 évesen már szültem volna. 30 évesen találtam meg az IGAZIT és sajnos még nem született gyerekünk. Szerintem a 26 éves kor ideális.
2/12 anonim válasza:
Szia!Én 26éves vagyok,és most várok babát.Már nagyon régen szerettem volna de még csak most találtam meg az igazit.:-)Szerintem se nem késő se nem korai a ,,mi"korunkban.
3/12 anonim válasza:
szia szerintem sem korai vagy késő,én 21évesen szültem és nem bántam meg :P
4/12 anonim válasza:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Dehogy szerintem tök jo fiatal szülönek lenni,bár én még nem vagyok az sajnos(24 éves vagyok)és nagyon szeretnék már babát.Anyukám 19 évesen szült de nem bánta meg .HAJRÁ SOK SIKERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
5/12 anonim válasza:
Sztem idális!! Ha megtaláltam volna korábban az Igazit én is kb. 26 körül szülnék. Hajrá!!!
6/12 anonim válasza:
En most vasarnap toltom be a 26ot es 11 hetes terhes vagyok..Bar en korabban is szerettem volna babat de most jott csak ossze...de szerintebb igy sem keso!
7/12 anonim válasza:
Én aug.ba töltöm a 26ot, és a Jézuska pedig majd hozza a pici babát! :-))))))))
8/12 anonim válasza:
SZIA ÉN 26 ÉVES VAGYOK ÉS MÁR A HARMADIK BABÁNKAT VÁRJUK 23 VOLTAM MIKOR AZ ELSŐ KISLÁNY MEGSZÜLETETT, 25 MIKOR A MÁSIDIK ÉS....
9/12 anonim válasza:
Pontosan jó korban vagy! Én azt hallotam, hogy az ideális kor 22 és 27 között van, úhygogy nem vagy elkésve!
10/12 anonim válasza:
Szia.Szerintem nem a kor a legfontosabb,hanem az érettség és, hogy el fogod(játok) tudni-e tartani(még ha netalntán szűkösen is).Szerintem normális,ha ennyi idősen babáznál,pláne ha megtaláltad azt aki érdemes rá.Én 30 leszek a augusztusban és októberre várjuk a pindúrt. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!