Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A 6 éves fiúk mennyire sírósak?

A 6 éves fiúk mennyire sírósak?

Figyelt kérdés

Enyém nem viszi túlzásba, és ha oka van akár fizikai, érzelmi, megértem, elfogadom, de mikor be kell fejezni egy játékot, amit már a játék elején megbeszéltünk, hogy ne sírjon majd, mégis sír. Hogy lehetne erről leszoktatni ?

Nem hisztisen csinálja. Megértem, hogy szomorú, de mégis a sírást hogy lehetne elhagyatni vele ?

Egyáltalán mennyi a sok sírás szerintetek ?

2010. dec. 23. 18:07
 1/2 anonim válasza:
31%

1. Egy gyerek nem a tiéd-) senkié, mivel egy önálló entitás.

2. Nincs olyan, hogy kevés, vagy sok sírás. A sírásnak oka van. Ha érzékenyebb, akkor annak megvan az oka, ne próbáljátok tiltani tőle, a visszafojtott érzelem csak lelki betegségeket okozhat hosszú távon. Én azt mondom, ha sírnia kell, hadd sírjon. ;)

2010. dec. 23. 18:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk is csak a játéknál törik el a mécses.

Leszoktuk fixálni,hogy mennyi győzelemig játszunk,már nagy,így nem hagyom olyan gyakran nyerni,ha mégis én nyerek úgy sír,hogy alig tudom megvigasztalni.

Sajnos én is ilyen könnyen sírós vagyok,gondolom a suliban majd megedződik....

A sok sírás napi 1,nálunk:)

2010. dec. 23. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!