Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves kislányom bugyiján...

2 éves kislányom bugyiján sárga foltot vettem észre két napja, mintha folyás lenne. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Szobatiszta már, nem vécébe pisil, hanem bilibe, fertőzés nem hinném hogy lenne. Mindig tisztán tartom a nuniját, nem panaszkodott hogy csípné, és nem is viszket neki. Mitől lehet ez?
2011. nov. 15. 14:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy becsurgatott egy kicsit?Vagy nem fázott fel?
2011. nov. 15. 14:10
 2/15 anonim ***** válasza:

Nem fürödtél együtt vele, vagy nem fürdött együtt felnőttekkel, mert elkaphatott valami hüvelyfertőzést, ha együtt fürdött valakivel.

Vagy nem voltatok olyan helyen, ahol közös vécét használt?

A lányok sajnos könnyen fertőződnek.

2011. nov. 15. 14:12
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem, nem fürdök vele, ő még mindig a saját kis kádjában szeret fürödni:), amit szintén tisztán tartok, akkár a bilijét. Nem tudom mitől lehet, elvigyem gyereknőgyógyászhoz?
2011. nov. 15. 14:27
 4/15 A kérdező kommentje:
ja, és nem használt közös vécét, csak bili, de azt is a sajátját csak!
2011. nov. 15. 14:28
 5/15 anonim ***** válasza:

Én nem ott kezdeném, hanem a védőnővel, aztán házi orvos-telefonon és attól függően ők mit mondanak, lépnék tovább.

De ha téged megnyugtat vidd nőgyógyászhoz.

2011. nov. 15. 14:30
 6/15 anonim ***** válasza:
Szió! Én lányom januárban lesz 3 éves. Nálunk ugyanez nyáron fordult elő, 3 napig tartott, először sötét sárga folt volt aztán egyre halványabb. Én vártam egy-két napot, hogy mi lesz, és elmúlt. Utána olvastam, hogy lehet attól, hogy most válnak szét a nagy és a kisajkak. Lehet fertőzés, nyáron voltunk ugye fürdőkben, játszón, homokozóban. Lehet, hogy csak oda nyúlt piszkos kézzel a nunijához. Kend be neni neogranormon vagy hasonló jó popsikrémmel, én is ezt tettem.
2011. nov. 15. 14:41
 7/15 A kérdező kommentje:
a neogranormon vagy bepanthen a jobb? éjszakára használok popsikenőcsöt, akkor még pelust kap.
2011. nov. 15. 15:10
 8/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én úgy hallottam, hogy vigyázni kell ezekkel a krémekkel mert összenőhet tőle a nunijuk. Nézz utána, szerintem ha van a védőnőd telefonszáma hívd fel, ha nincs holnap menj el hozzá. Egy nap nem oszt , nem szoroz.

2011. nov. 15. 15:53
 9/15 A kérdező kommentje:
már felhívtam a védőnőt, azt mondta, ha nem múlik, akkor orvos. tegnap, tegnapelőtt volt a bugyiján, ma pedig semmi nincs, inkább várok még, hátha elmúlik magától. kamillás fürdő esetleg segíthet valamit?
2011. nov. 15. 17:16
 10/15 anonim ***** válasza:

A lányomnak fehér volt a váladék a nunijában.Hipermangán ülőfördőt kellett vennie 3 napig, és belül kenni a nunit 3 féle krémmel:Pimafucin, Tetran, Betadine.3 nap után kaptunk egy aloe veras gyógyszertári krémet, ami használt.

Szerintem Bepanthen, kamillás fürdő akkor kellene, ha gyulladt is neki.

Lehet, hogy a székletében volt valami baci, ami okozhatta.

Én mindenképp elvinném a gyerekorvoshoz.Vesznek tőle váladék-mintát (gondolom).

2011. nov. 15. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!