2 éves kislányom bugyiján sárga foltot vettem észre két napja, mintha folyás lenne. Mitől lehet?
Nem fürödtél együtt vele, vagy nem fürdött együtt felnőttekkel, mert elkaphatott valami hüvelyfertőzést, ha együtt fürdött valakivel.
Vagy nem voltatok olyan helyen, ahol közös vécét használt?
A lányok sajnos könnyen fertőződnek.
Én nem ott kezdeném, hanem a védőnővel, aztán házi orvos-telefonon és attól függően ők mit mondanak, lépnék tovább.
De ha téged megnyugtat vidd nőgyógyászhoz.
Szia!
Én úgy hallottam, hogy vigyázni kell ezekkel a krémekkel mert összenőhet tőle a nunijuk. Nézz utána, szerintem ha van a védőnőd telefonszáma hívd fel, ha nincs holnap menj el hozzá. Egy nap nem oszt , nem szoroz.
A lányomnak fehér volt a váladék a nunijában.Hipermangán ülőfördőt kellett vennie 3 napig, és belül kenni a nunit 3 féle krémmel:Pimafucin, Tetran, Betadine.3 nap után kaptunk egy aloe veras gyógyszertári krémet, ami használt.
Szerintem Bepanthen, kamillás fürdő akkor kellene, ha gyulladt is neki.
Lehet, hogy a székletében volt valami baci, ami okozhatta.
Én mindenképp elvinném a gyerekorvoshoz.Vesznek tőle váladék-mintát (gondolom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!