2 éves kislányom bugyiján sárga foltot vettem észre két napja, mintha folyás lenne. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Szobatiszta már, nem vécébe pisil, hanem bilibe, fertőzés nem hinném hogy lenne. Mindig tisztán tartom a nuniját, nem panaszkodott hogy csípné, és nem is viszket neki. Mitől lehet ez?2011. nov. 15. 14:09
11/15 anonim válasza:
Szerintem a kamillás fürdő és 1-2 bögre kamilla tea (inni) jót tenne neki.
12/15 anonim válasza:
Kosz nem mehetett a puncijába, vagy nem nyúlt koszos kézzel hozzá?
13/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! tegnap nagyon halvány, pici pötty volt neki, ma pedig semmi. remélem így is marad!
2011. nov. 16. 14:36
14/15 anonim válasza:
Akkor szerencsére csak átmeneti volt! :D
15/15 anonim válasza:
Örülök,hogy megoldódott a probléma:-) Én írtam, hogy a lányomnak is volt ilyen, csak nem voltam gépközelben eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!