23 hós babát, hogyan szoktassak le arról, hogy ne csak a cicin aludjon el napközben?
Szia!
Nekem is múlt hónapban volt a fiam 23 hónapos, és hónap elején választottam el a cicitől. Mondjuk, engem epekővel műtöttek, ezért muszáj is volt elválasztani. Míg kórházban voltam (3 napot), addig a férjem minden délelőtt vitte nagyot sétálni, utaztatta különböző járművükön, mert nagyon szereti a buszokat, stb. A lényeg az, hogy jól kifárasztotta és a gyerek jót aludt sétákat követően, vagy akár közben is a járművükön. Mikor hazajöttem a kórházból, jött egyből a picur, hogy "cici-cici", de mondtam neki, hogy nem lehet, mert anyának fáj a hasa, szomorúan nézett, de megértette. Megmutattam a kicsinek a tapaszokat a hasamon. Onnan kezdve ha eszébe jutott a cici, jött megnézni a tapaszaimat és mondta, hogy fáj anyának. Rosszabbra számítottam különben az elválasztással kapcsolatban, azt hittem nagy sírások lesznek. Viszont a kiságyba pár napja kezdtük beszoktatni esténként, azt nehezebben viseli. Ott ülök az ágya mellett és fogom a kezét, közben mindenfélét mesélek neki, hogy eltereljem a figyelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!