Lehet a 12 hónapos kisfiam érzékeny a NEM forralt vízre?
A kisfiamon kb. 1 hónapja piros foltok vannak, azt mondták olyan ekcéma szerű, és nagyon ki van száradva a bőre. De a doktornő nem mondta, hogy az lenne, mert nem viszket neki. Kérdezte hogy eszik-e valami újat, hátha attól. Már ezen agyalok 1 hónapja, hogy mitől lehet. Mondták azt is hogy a hidegtől jobban kijön, és észre vettem, hogy este a meleg víztől is előjönnek jobban a piros foltok. Már a fürdető kenőcsöt is lecseréltem Babé fürdetőre, de így is előjönnek.
Mi a véleményetek, hülyeség a vízre gyanakodnom, mert kb. azóta nem forralom neki a tápszerhez, és a teához.
Köszönöm a válaszokat.
Használtunk rá gyógyszertári krémet, de azzal csak 1 hétig lehetett kenni. Azt mondták tartani kell valamennyi szünetet mielőtt újra használom. Attól jobb lett neki, dehát letelt már az 1 hét.
Most megint forraltam neki vizet, meglátjuk mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!