Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet a 12 hónapos kisfiam...

Lehet a 12 hónapos kisfiam érzékeny a NEM forralt vízre?

Figyelt kérdés

A kisfiamon kb. 1 hónapja piros foltok vannak, azt mondták olyan ekcéma szerű, és nagyon ki van száradva a bőre. De a doktornő nem mondta, hogy az lenne, mert nem viszket neki. Kérdezte hogy eszik-e valami újat, hátha attól. Már ezen agyalok 1 hónapja, hogy mitől lehet. Mondták azt is hogy a hidegtől jobban kijön, és észre vettem, hogy este a meleg víztől is előjönnek jobban a piros foltok. Már a fürdető kenőcsöt is lecseréltem Babé fürdetőre, de így is előjönnek.

Mi a véleményetek, hülyeség a vízre gyanakodnom, mert kb. azóta nem forralom neki a tápszerhez, és a teához.

2009. jan. 22. 14:29
 1/6 anonim ***** válasza:
MOSÓSZER!!!
2009. jan. 22. 14:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Születés óta ugyanazt a mosószert használjuk, és az öblítőt sem váltottam.
2009. jan. 22. 14:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is a mosószerre vagy öblítőre szavaztam volna, de akkor ez nem jön be. Hát én a helyedben visszaállnák a forralásra, 4-6 hét alatt kiderül, attól van-e. Tényleg nincs más ötletem. És mivel kezeled a bőrét? Valami speciális testápolóval? Az én kisfiamnak is most kezdett kiszáradni a bőre, pedig sose volt ilyen gond /1 éves/. Egyenlőre testápolót használunk rá, de nem segít. Jobbulást nektek.
2009. jan. 22. 15:04
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem gyógyszertárban kevertek spéci testápolót nekem is csúnya volt száradt piros kisfiam bőre, de csak így télen, testápolótól helyre jött.
2009. jan. 22. 15:19
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Használtunk rá gyógyszertári krémet, de azzal csak 1 hétig lehetett kenni. Azt mondták tartani kell valamennyi szünetet mielőtt újra használom. Attól jobb lett neki, dehát letelt már az 1 hét.

Most megint forraltam neki vizet, meglátjuk mi lesz.

2009. jan. 22. 16:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Létezik ilyen az én lányom se bírta a sima vizet kb 2 éves koráig szent királyit ivott.
2009. jan. 24. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!